Povezane vesti
Lajčak predstavio "kompromisni dokument" o prevazilaženju razlika oko pitanja dinara
NIN 26.04.2024
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da je ova runda dijaloga posvećena "pitanju dinara" završena njegovim podnošenje kompromisnog dokumenta u nastojanju da premosti razlike između dveju strana. "Bio sam… »
Miroslav Lajčak predstavio novi kompromisni dokument o upotrebi dinara na KiM: "Čekam konstruktivne komentare"
Telegraf 26.04.2024
"Biću domaćin novog sastanka nakon što dobijem konstruktivne komentare'', napisao je Lajčak na mreži Iks. Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da je na današnjem sastanku predstavio kompromisni dokument… »
"Predstavio sam novi kompromis za pitanje dinara": Lajčak se obratio iz Brisela: Biću domaćin novog sastanka nakon što dobijem…
Blic 26.04.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da na današnjem sastanku o pitanju upotrebe dinara na KiM nije bilo dovoljno prostora da sve strane objasne svoje stavove. - Sastanak je završen nakon što sam… »
Lajčak predstavio kompromisni dokument o prevazilaženju razlika oko ‘pitanja dinara’
Danas 25.04.2024
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da je današnja runda dijaloga posvećena „pitanju dinara“ završena njegovim podnošenje kompromisnog dokumenta u nastojanju da premosti razlike između dveju strana. „Bio… »
Vesti dana »
RHMZ izdao novo upozorenje: Stižu oluje, pljuskovi i grad, najavljeno i do 50 mililitara kiše za 24 sata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Izjava trenera Cedevita Olimpije neprimerena i ne odgovara istini! Zvezda reagovala saopštenjem: To je poraz sporta
Dnevnik pre 12 minutajoš 16 povezanih
"Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu" Tramp izdao naređenje, likvidiran je drugi čovek Islamske države (ISIS) na globalnom nivou!
Kurir pre 52 minutajoš 12 povezanih