Povezane vesti
Kreni-Promeni izlazi samostalno na izbore u NS, poznat i kandidat za gradonačelnika
Moj Novi Sad 26.04.2024
Pokret Kreni-Promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada. Reč je o novosadskom advokatu Danilu Babiću. Njega je na konferenciji za medije održanoj u četvrtak u Novom Sadu… »
Kreni promeni samostalno na izbore u Novom Sadu: Babić kandidat za gradonačelnika
Telegraf 26.04.2024
Babić je na konferenciji za štampu naveo da će im slogan za novosadske izbore biti "Krećemo-Menjamo! I ja sam Novi Sad!" Pokret "Kreni promeni" saopštio je danas da će samostalno izaći na izbore u Novom Sadu i da će njihov kandidat za gradonačelnika biti… »
Ko je Danilo Babić, kandidat Kreni-Promeni za gradonačelnika Novog Sada?
Danas 25.04.2024
Pokret Kreni-Promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada. Reč je o novosadskom advokatu Danilu Babiću. Njega je na današnjoj konferenciji za medije u Novom Sadu predstavio… »
Vesti dana »

Novak će preskočiti trening: Ne znam šta više mogu da uradim
Sport klub pre 53 minutajoš 42 povezane

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 5 satijoš 6 povezanih

Peru: Arheolozi otkrili figuricu žaba koju je napravila drevna civilizacija
RTV pre 43 minutajoš 1 povezana

I mama i beba dobro, porodila se trudnica povređena u saobraćajnoj nesreći u Zemunu
Danas pre 12 satijoš 3 povezane

Olujni vikend stiže u Srbiju! Grmljavina i pljuskovi prete Beogradu i zapadu zemlje
Alo pre 53 minutajoš 5 povezanih