Povezane vesti
Kreni-Promeni izlazi samostalno na izbore u NS, poznat i kandidat za gradonačelnika
Moj Novi Sad 26.04.2024
Pokret Kreni-Promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada. Reč je o novosadskom advokatu Danilu Babiću. Njega je na konferenciji za medije održanoj u četvrtak u Novom Sadu… »
Kreni promeni samostalno na izbore u Novom Sadu: Babić kandidat za gradonačelnika
Telegraf 26.04.2024
Babić je na konferenciji za štampu naveo da će im slogan za novosadske izbore biti "Krećemo-Menjamo! I ja sam Novi Sad!" Pokret "Kreni promeni" saopštio je danas da će samostalno izaći na izbore u Novom Sadu i da će njihov kandidat za gradonačelnika biti… »
Ko je Danilo Babić, kandidat Kreni-Promeni za gradonačelnika Novog Sada?
Danas 25.04.2024
Pokret Kreni-Promeni saopštio je da izlazi na predstojaće novosadske izbore i predstavio svog kandidata za gradonačelnika Novog Sada. Reč je o novosadskom advokatu Danilu Babiću. Njega je na današnjoj konferenciji za medije u Novom Sadu predstavio… »
Vesti dana »
Uhapšen tinejdžer zbog sumnje da je po nalogu bacio bombu na tehnički pregled u Kragujevcu
RTS pre 29 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Na Kopaoniku sneg i nula stepeni, najviša temperatura izmerena u Zrenjaninu
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 23 povezane
"Pucaju na nas" Napadnuti brodovi u Ormuskom moreuzu, Tramp objavio niz dramatičnih poruka, Iran u panici: "Ovo je zamka" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena raspravu o amandmanima na predložene zakone
Beta pre 34 minutajoš 16 povezanih