Povezane vesti
Ljubimac delije udario na pao: „To nije košarka, oni se ponašaju kukavički!“
Hot sport 26.04.2024
Ozbiljno je imao šta da zameri Zelenima Napetosti na vrhuncu, a Evroliga ostaje u neizvesnosti dok se Makabi i Panatinaikos suočavaju u četvrtfinalnoj seriji. Odluka o treneru, Ergin Ataman, sugerisala je želju za trenutnim uspehom, ali i obećavala vrela… »
KS Turske se oglasio zbog pretnji Izraelaca Atamanu
B92 26.04.2024
Tenzije ne jenjavaju nakon drugog meča četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Panatinaikosa i Makabija, sada se oglasio i Košarkaški savez Turske. Iz te organizacije osudili su pretnje koje je dobio trener Atinjana i selektor turske reprezentacije… »
Lorenzo Braun prozvao igrače Panatinaikosa: "Ponašaju se kukavički"
Sportske.net 26.04.2024
Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Lorenzo Braun nije posebno pričljiv pred medijima, ali nakon drugog okršaja protiv Panatinaikosa u plej-ofu Evrolige imao je šta da kaže. Makabi je uspeo da sa jednom pobedom ode iz Atine pošto su u prvom meču slavili u… »
Ataman tvrdi da su mu pretili: Ja sam trener Panatinaikosa, trener turske reprezentacije, turski građanin, ne možete mi ništa…
Sportski žurnal 26.04.2024
Na konferenciji za štampu turski stručnjak izneo ozbiljne optužbe. Panatinaikos je pobedio Makabi Tel Aviv u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige 95-79. Posle meča trener grčke ekipe, Ergin Ataman je govorio o onome što se desilo posle prve… »
Ergin Ataman: Ja sam trener Panatinaikosa i turske reprezentacije, ne možete mi ništa! (VIDEO)
Danas 26.04.2024
Veoma tenzična atmosfera dominira serijalom između Panatinaikosa i Makabija u plej-ofu Evrolige. Brejk koji je izraelski klub napravio u Atini u prvoj utakmici (1:1 u seriji), toliko je zaboleo Ergina Atamana da je zbog njegovog ponašanja posle meča i… »
Ozbiljne pretnje Erginu Atamanu iz Makabija: "Videćeš šta će Cionisti da ti urade"
Sportske.net 26.04.2024
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman otkrio je da mu je neko iz delegacije Makabija posle jučerašnje utakmice u "OAKA" areni navodno pretio. Konferencije za medije turskog stratega su uglavnom burne. Podigao je prašinu posle prvog duela kada je… »
Vesti dana »

Evrobasket: Crna Gora izdržala poluvreme protiv Nemačke, Portugal napravio prvo iznenađenje
BBC News pre 17 minutajoš 56 povezanih

Više od 120 profesora protiv izbacivanja studenata: Filozofski pred novim protestom
Luftika pre 3 satajoš 35 povezanih

Sijarto: Uskoro nastavak isporuka nafte u Mađarsku preko naftovoda "Družba"
RTV pre 32 minutajoš 30 povezanih

Ministarstvo finansija SAD izdalo NIS-u novu posebnu licencu
Radio sto plus pre 2 satajoš 41 povezana