Повезане вести

Љубимац делије ударио на пао: „То није кошарка, они се понашају кукавички!“

Љубимац делије ударио на пао: „То није кошарка, они се понашају кукавички!“

Хот спорт 26.04.2024
Озбиљно је имао шта да замери Зеленима Напетости на врхунцу, а Евролига остаје у неизвесности док се Макаби и Панатинаикос суочавају у четвртфиналној серији. Одлука о тренеру, Ергин Атаман, сугерисала је жељу за тренутним… »
КС Турске се огласио због претњи Израелаца Атаману

КС Турске се огласио због претњи Израелаца Атаману

Б92 26.04.2024
Тензије не јењавају након другог меча четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге између Панатинаикоса и Макабија, сада се огласио и Кошаркашки савез Турске. Из те организације осудили су претње које је добио тренер Атињана и… »
Лорензо Браун прозвао играче Панатинаикоса: "Понашају се кукавички"

Лорензо Браун прозвао играче Панатинаикоса: "Понашају се кукавички"

Спортске.нет 26.04.2024
Кошаркаш Макабија из Тел Авива Лорензо Браун није посебно причљив пред медијима, али након другог окршаја против Панатинаикоса у плеј-офу Евролиге имао је шта да каже. Макаби је успео да са једном победом оде из Атине пошто су у… »
Атаман тврди да су му претили: Ја сам тренер Панатинаикоса, тренер турске репрезентације, турски грађанин, не можете ми ништа…

Атаман тврди да су му претили: Ја сам тренер Панатинаикоса, тренер турске репрезентације, турски грађанин, не можете ми ништа…

Спортски журнал 26.04.2024
На конференцији за штампу турски стручњак изнео озбиљне оптужбе. Панатинаикос је победио Макаби Тел Авив у другој утакмици четвртфинала плеј-офа Евролиге 95-79. После меча тренер грчке екипе, Ергин Атаман је говорио о ономе што… »
Ергин Атаман: Ја сам тренер Панатинаикоса и турске репрезентације, не можете ми ништа! (ВИДЕО)

Ергин Атаман: Ја сам тренер Панатинаикоса и турске репрезентације, не можете ми ништа! (ВИДЕО)

Данас 26.04.2024
Веома тензична атмосфера доминира серијалом између Панатинаикоса и Макабија у плеј-офу Евролиге. Брејк који је израелски клуб направио у Атини у првој утакмици (1:1 у серији), толико је заболео Ергина Атамана да је због његовог… »
Озбиљне претње Ергину Атаману из Макабија: "Видећеш шта ће Ционисти да ти ураде"

Озбиљне претње Ергину Атаману из Макабија: "Видећеш шта ће Ционисти да ти ураде"

Спортске.нет 26.04.2024
Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман открио је да му је неко из делегације Макабија после јучерашње утакмице у "ОАКА" арени наводно претио. Конференције за медије турског стратега су углавном бурне. Подигао је прашину… »

Вести дана »