Повезане вести

Није штедела речи: Јована проговорила о Салетовој новој девојци, па поменула развод и децу

Није штедела речи: Јована проговорила о Салетовој новој девојци, па поменула развод и децу

Свет & Скандал 26.04.2024
Јована Пајић о девојци бившег мужа рекла све што је имала Певачица Јована Пајић пре две године ставила је тачку на своју деценију дугу љубав са Александром Цветковићем познатијем као Сале Тропико. Иако су се сви надали помирењу… »
Упознала девојку свог бившег мужа! Јована искрено о Салетовој изабраници, занима је само једно

Упознала девојку свог бившег мужа! Јована искрено о Салетовој изабраници, занима је само једно

Мондо 26.04.2024
Јована Пајић коментарисала је нову љубав свог бившег мужа Салета Тропика. Јована Пајић коментарисала је нову љубав свог бившег мужа Салета Тропика. Певачица Јована Пајић је након десет година љубави ставила тачку на брак са… »
"Упознала сам Салетову нову девојку" Јована Пајић открила у каквим је односима са бившим мужем: "То је једино што ме занима"…

"Упознала сам Салетову нову девојку" Јована Пајић открила у каквим је односима са бившим мужем: "То је једино што ме занима"…

Блиц 25.04.2024
Певачица Јована Пајић, појавила се вечерас на једном градском догађају, а том приликом открила је детаље из свог приватног живота, али и у каквим је односима са бившим мужем и певачем Александром Цветковиће, познатијим као Сале… »

Вести дана »