Повезане вести

"Ко је овај лик?! Шта радиш у мојој свлачионици?!" Испливао нови снимак хаоса из Атине: Ергин Атаман урлао и тражио…

"Ко је овај лик?! Шта радиш у мојој свлачионици?!" Испливао нови снимак хаоса из Атине: Ергин Атаман урлао и тражио…

Курир 26.04.2024
Веома бурно било је на оба меча која су у оквиру четвртфинала Евролиге одиграли Панатинаикос и Макаби, а после другог сусрета у Атини дошло је до инцидента у ком је учествовао тренер "зелених" Ергин Атаман. Паната је добила… »
Ко је он, шта ради у мојој свлачионици? Зовите обезбеђење: Појавио се нови снимак хаоса у Атини, Атаман урлао

Ко је он, шта ради у мојој свлачионици? Зовите обезбеђење: Појавио се нови снимак хаоса у Атини, Атаман урлао

Телеграф 26.04.2024
Турчин полудео после утакмице. Доста тензије виђено је у другом мечу четвртфинала Евролиге између Панатинаикоса и Макабија, вероватно и због чињенице да је израелски тим брејком отворио ову серију! Тренер "зелених" Ергин Атаман… »
Јанакопулос прво упалио цигару, па насртао на судије: Хаос у Евролиги, газда Панатинаикоса побеснео! (видео)

Јанакопулос прво упалио цигару, па насртао на судије: Хаос у Евролиги, газда Панатинаикоса побеснео! (видео)

Мондо 26.04.2024
Димитрис Јанакопулос је био у елементу на мечу Макабија и Панатинаикоса. Димитрис Јанакопулос је био у елементу на мечу Макабија и Панатинаикоса. Одавно нисмо гледали овакву плејоф серију у Евролиги! Закувало се озбиљно у дуелу… »
"Видећеш шта ће ти у Израелу урадити" Шокантне оптужбе Ергина Атамана: Претили су ми, како онда ја кварим слику Евролиге?!…

"Видећеш шта ће ти у Израелу урадити" Шокантне оптужбе Ергина Атамана: Претили су ми, како онда ја кварим слику Евролиге?!…

Курир 26.04.2024
Пуно буре дигло се после првог меча четвртфиналне серије Евролиге између Макабија и Панатинаикоса. Ергин Атаман имао је свој шоу, затим се и Евролига огласила саопштењем, да би турски тренер после другог меча истих ривала решио… »
Турчин наставља "сукоб" са Евролигом и Макабијем: "Рекли су ми - Видећеш шта ће ционисти да ти ураде"

Турчин наставља "сукоб" са Евролигом и Макабијем: "Рекли су ми - Видећеш шта ће ционисти да ти ураде"

Телеграф 26.04.2024
Тренер Панатинаикоса са пуно емоција је одржао коференцију за медије... Кошаркаши Панатинаикоса победили су Макаби 95:79 у другом мечу четвртфинала Евролиге и тако изједначили резултат у серији на 1-1. Неизвесности фактички није… »

Вести дана »