Povezane vesti
"Ko je ovaj lik?! Šta radiš u mojoj svlačionici?!" Isplivao novi snimak haosa iz Atine: Ergin Ataman urlao i tražio…
Kurir 26.04.2024
Veoma burno bilo je na oba meča koja su u okviru četvrtfinala Evrolige odigrali Panatinaikos i Makabi, a posle drugog susreta u Atini došlo je do incidenta u kom je učestvovao trener "zelenih" Ergin Ataman. Panata je dobila Makabi rezultatom 95:79… »
Ko je on, šta radi u mojoj svlačionici? Zovite obezbeđenje: Pojavio se novi snimak haosa u Atini, Ataman urlao
Telegraf 26.04.2024
Turčin poludeo posle utakmice. Dosta tenzije viđeno je u drugom meču četvrtfinala Evrolige između Panatinaikosa i Makabija, verovatno i zbog činjenice da je izraelski tim brejkom otvorio ovu seriju! Trener "zelenih" Ergin Ataman već je priznao da… »
"Videćeš šta će ti u Izraelu uraditi" Šokantne optužbe Ergina Atamana: Pretili su mi, kako onda ja kvarim sliku…
Kurir 26.04.2024
Puno bure diglo se posle prvog meča četvrtfinalne serije Evrolige između Makabija i Panatinaikosa. Ergin Ataman imao je svoj šou, zatim se i Evroliga oglasila saopštenjem, da bi turski trener posle drugog meča istih rivala rešio da nastavi priču… »
Janakopulos prvo upalio cigaru, pa nasrtao na sudije: Haos u Evroligi, gazda Panatinaikosa pobesneo! (video)
Mondo 26.04.2024
Dimitris Janakopulos je bio u elementu na meču Makabija i Panatinaikosa. Dimitris Janakopulos je bio u elementu na meču Makabija i Panatinaikosa. Odavno nismo gledali ovakvu plejof seriju u Evroligi! Zakuvalo se ozbiljno u duelu Panatinaikosa i Makabija… »
Totalni haos u Evroligi! Gazda Panatinaikosa nasrnuo na sudiju: Poludeo zbog jedne odluke, skočio sa stolice i utrčao u…
Kurir 26.04.2024
Odavno nismo gledali ovakvu plej-of seriju u Evroligi! Zakuvalo se ozbiljno u duelu Panatinaikosa i Makabija gde je trenutno 1:1 u seriji. Naravno da je tome doprineo i Dimitris Janakopulos, koji je bio vrlo aktivan pored terena na drugom meču… »
Turčin nastavlja "sukob" sa Evroligom i Makabijem: "Rekli su mi - Videćeš šta će cionisti da ti urade"
Telegraf 26.04.2024
Trener Panatinaikosa sa puno emocija je održao koferenciju za medije... Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Makabi 95:79 u drugom meču četvrtfinala Evrolige i tako izjednačili rezultat u seriji na 1-1. Neizvesnosti faktički nije bilo od kraja prvog… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je studentu Milošu Pavloviću pretio da će ga zaklati: Policija pronašla nalog s kog je objavljivao komentare
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana