Povezane vesti

(Foto): Oronuli zidovi puni vlage, propali nameštaj, stari šporet koji ne radi: Posetili smo bivšeg bubnjara "YU grupe" u…

(Foto): Oronuli zidovi puni vlage, propali nameštaj, stari šporet koji ne radi: Posetili smo bivšeg bubnjara "YU grupe" u…

Blic 26.04.2024
Nekadašnji bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, trenutno prolazi kroz pravi pakao. Ekskluzivnu ispovest jednog od najpopularnijih bubnjara možete pogledati u ponedeljak u emisiji Moj dan, Blic dan koja se emituje od 14:30 na kanalu 117. Slobodan je… »
"Ukrali su mi 19.000 evra, živim kao slepac i ker": Bivši bubnjar "YU grupe" prolazi kroz pakao: "Uplaćuju mi po 2.000 dinara"…

"Ukrali su mi 19.000 evra, živim kao slepac i ker": Bivši bubnjar "YU grupe" prolazi kroz pakao: "Uplaćuju mi po 2.000 dinara"…

Blic 26.04.2024
Nekadašnji bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura,trenutno prolazi kroz pakao. Naime, kako je Slobodan istakao na svom Fejsbuk profilu, trenutno živi u kući bez struje i vode i da je bolestan. Tim povodom smo ga pozvali i on nam je otkrio šta se tačno… »

Vesti dana »