Povezane vesti
Šojgu: Rusija spremna da proširi vojnu saradnju s Iranom
Euronews 26.04.2024
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je najavio je danas na sastanku sa iranskim kolegom Mohamedom Aštianijem spremnost Moskve da proširi vojnu saradnju sa Teheranom, prenosi RIA Novosti. "Zajednička borba protiv međunarodnog terorizma u Siriji je… »
Rusija pružila ruku Iranu? "Zajednička borba..."
B92 26.04.2024
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je najavio danas na sastanku s iranskim kolegom Mohamedom Aštianijem spremnost Moskve da proširi vojnu saradnju sa Teheranom, prenosi RIA Novosti. "Zajednička borba protiv međunarodnog terorizma u Siriji je… »
Šojgu: Rusija spremna da proširi vojnu saradnju s Iranom
Blic 26.04.2024
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je najavio je danas na sastanku sa iranskim kolegom Mohamedom Aštianijem spremnost Moskve da proširi vojnu saradnju sa Teheranom, prenosi RIA Novosti. - Zajednička borba protiv međunarodnog terorizma u Siriji je… »
Šojgu: Saradnja Rusije sa Kinom doprinosi globalnoj stabilnosti
Al Jazeera 26.04.2024
Sergej Šojgu, ruski ministar odbrane, istakao je rastuće tenzije širom svijeta, navodeći ‘egoistične, neokolonijalne akcije’ Zapada kao glavni razlog za nestabilnost. Sergej Šojgu, ruski ministar odbrane, pohvalio je u petak vojnu saradnju sa… »
"Rusija nikad nije želela da napadne NATO"! Šojgu istakao da SAD svesno produžava sukob u Ukrajini
Mondo 26.04.2024
Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Ruski ministar odbrane Sergej… »
Šojgu: Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a
Politika 26.04.2024
Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. "Ruska Federacija nikada nije bila pretnja NATO-u. Mi nemamo ni geopolitičke, niti vojne interese da napadnemo države bloka, mi jednostavno… »
Šojgu: Moskva i saveznici da ojačaju saradnju zbog SAD
N1 Info 26.04.2024
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je da bi Moskva i njeni saveznici trebalo da ojačaju saradnju, jer su suočeni sa pokušajima Vašingtona da ostvari veći uticaj na području njihovih zemalja. Šojgu je na sastanku Šangajske organizacije za… »
Šojgu: Moskva i saveznici da ojačaju saradnju zbog SAD
Vesti online 26.04.2024
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je da bi Moskva i njeni saveznici trebalo da ojačaju saradnju, jer su suočeni sa pokušajima Vašingtona da ostvari veći uticaj na području njihovih zemalja. Šojgu je na sastanku Šangajske organizacije za… »
RTV 26.04.2024
ASTANA - Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. "Ruska Federacija nikada nije bila pretnja NATO-u. Mi nemamo ni geopolitičke, niti vojne interese da napadnemo države bloka, mi… »
Blic 26.04.2024
Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. - Ruska Federacija nikada nije bila pretnja NATO-u. Mi nemamo ni geopolitičke, niti vojne interese da napadnemo države bloka, mi jednostavno… »
Šojgu: Nismo mi, oni su
B92 26.04.2024
Rusija nikada nije planirala da napadne zemlje NATO-a, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. "Ruska Federacija nikada nije bila pretnja NATO-u. Mi nemamo ni geopolitičke, niti vojne interese da napadnemo države bloka, mi jednostavno… »
Vesti dana »
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 22 minutajoš 41 povezana
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 4 satijoš 57 povezanih
Bliska Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Luftika pre 4 satijoš 8 povezanih