Povezane vesti
Burkina Faso obustavila programe Glasa Amerike i BBC
Glas Amerike 26.04.2024
Burkina Faso je privremeno obustavila programe Glasa Amerike i BBC/Afrika nakon emitovanja vesti o izveštaju Hjuman rajts voča u kome se optužuje vojska Burkinabe za kršenje ljudskih prava civilnog stanovništva. Visoki savet za komunikacije naložio je u… »
Burkina Faso zabranila rad BBC i Glasa Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Danas 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Novi magazin 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
N1 Info 26.04.2024
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih

Beograd u "zelenom" - Škoti se sa Đokovićem "zagrevaju" za Partizan VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 70 povezanih

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 4 satijoš 58 povezanih

Avion se srušio u gusto naseljenom predgrađu: Ima poginulih, među žrtvama i ljudi na zemlji
Večernje novosti pre 8 minutajoš 72 povezane