Povezane vesti
Burkina Faso obustavila programe Glasa Amerike i BBC
Glas Amerike 26.04.2024
Burkina Faso je privremeno obustavila programe Glasa Amerike i BBC/Afrika nakon emitovanja vesti o izveštaju Hjuman rajts voča u kome se optužuje vojska Burkinabe za kršenje ljudskih prava civilnog stanovništva. Visoki savet za komunikacije naložio… »
Burkina Faso zabranila rad BBC i Glasa Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Danas 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
N1 Info 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Novi magazin 26.04.2024
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 6 satijoš 1 povezana