Povezane vesti
Burkina Faso obustavila programe Glasa Amerike i BBC
Glas Amerike 26.04.2024
Burkina Faso je privremeno obustavila programe Glasa Amerike i BBC/Afrika nakon emitovanja vesti o izveštaju Hjuman rajts voča u kome se optužuje vojska Burkinabe za kršenje ljudskih prava civilnog stanovništva. Visoki savet za komunikacije naložio je u… »
Burkina Faso zabranila rad BBC i Glasa Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Danas 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
Novi magazin 26.04.2024
Burkina Faso zabranila je rad na dve nedelje radio stanicama BBC-ja i Glasa Amerike zbog njihovog izveštavanja o masovnim grobnicama. BBC i Glas Amerike prenosili su podatke iz izveštaja Hjuman rajts voča (HRW) o masovnim ubistvima civila koja su… »
Burkina Faso zabranila BBC i Glas Amerike zbog izveštavanja o masovnim grobnicama
N1 Info 26.04.2024
Vesti dana »

Počeli pa stali i tako 30 godina: Radovi na Domu kulture u Vrbasu nikako da se završe
N1 Info pre 47 minutajoš 1 povezana

Obustavljen tender: Niko nije podneo ponudu da ispita stanje železničke stanice u Novom Sadu
Forbes pre 32 minutajoš 1 povezana

Jovanović: Da mi je neko rekao da postoji ovakav scenario, ne bih mu poverovao
RTS pre 7 satijoš 8 povezanih

Jeziva nesreća u Dobanovcima: Poginula devojčica (16), dvojica dečaka povređena Kolima sleteli s puta pa se zakucali u betonski stub
Dnevnik pre 7 minutajoš 11 povezanih