Повезане вести

„Мирно сам отишла у салу и легла на операциони сто“: Сузана Манчић о новим естетским корекцијама – открила шта је радила и…

„Мирно сам отишла у салу и легла на операциони сто“: Сузана Манчић о новим естетским корекцијама – открила шта је радила и…

Нова 26.04.2024
Водитељка и певачица Сузана Манчић одувек је водила рачуна о свом физичком изгледу, а сада је решила да направи пар промена на свом лицу, те се определила за естетске корекције. Сузана Манчић бине о својој лепоти, а сада је… »
Сузана Манчић открила шта је све на себи радила, па поменула: “Пуно пара је прошло кроз моје руке!”

Сузана Манчић открила шта је све на себи радила, па поменула: “Пуно пара је прошло кроз моје руке!”

Вести онлине 26.04.2024
Сузана Манчић недавно је подизала очне капке, а водитељка није крила да ово није прва интервенција коју је радила на свом лицу. Наиме, она није желела да чека, већ је отишла “под нож” онда када је схватила да је то неопходно. –… »
Била сам у тоталној анестезији! Прво оглашавање Сузане Манчић након операције "Јесам пластична сада"

Била сам у тоталној анестезији! Прво оглашавање Сузане Манчић након операције "Јесам пластична сада"

Мондо 26.04.2024
Водитељка Сузана Манчић је одувек водила рачуна о физичком изгледу, а на лицу је сада одлучила да направи мале промене. Водитељка Сузана Манчић је одувек водила рачуна о физичком изгледу, а на лицу је сада одлучила да направи… »

Вести дана »