Povezane vesti

Saša Matić rešio da prizna istinu, pa pomenuo ćerke: Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe...

Saša Matić rešio da prizna istinu, pa pomenuo ćerke: Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe...

Kurir 26.04.2024
Saša Matić progovorio je o roditeljstvu i ćerkama, Aleksandri i Tari, koje je dobio u braku sa suprugom Anđelijom. Kako je istakao pevač, on nije stigao dovoljno da im se posveti, pa tokom zajedničkih trenutaka nije želeo da bude strog. - Ma kakvi… »
"Renoviranje doma nije bauk" : Samo na Blic TV u emisiji "Stvaranje sa Anjom" saznajte na koje sve načine možete renovirati…

"Renoviranje doma nije bauk" : Samo na Blic TV u emisiji "Stvaranje sa Anjom" saznajte na koje sve načine možete renovirati…

Blic 26.04.2024
Od ove subote na Blic televiziji počinje sa emitovanjem emisija " Stvaranje sa Anjom". Ideja je da se kroz 12 epizoda gledaocima prikaže svaki korak u jednoj kompletnoj adaptaciji. Iako su radovi prilagođeni danima snimanja, sve je realno, i sve se… »
"Koliko sam se bavio njima, mogle su u domu da završe" Saša Matić iskreno o odgajanju ćerki i braku: "Supruga je u startu…

"Koliko sam se bavio njima, mogle su u domu da završe" Saša Matić iskreno o odgajanju ćerki i braku: "Supruga je u startu…

Blic 26.04.2024
Prve asocijacije na Sašu Matića jesu fenomenalan glas i pesme koje gađaju prvo u srce. Glasom je osvajao i osvaja publiku, a njegovo srce osvojila je crnokosa Anđelija, s kojom u ljubavi uživa 25 godina. Važe za najskladniji par na našoj estradi, a… »
"Kakvi ste vi to muškarci?": Takmičari u kvizu "BOOM" zaprepastili voditeljku zbog ove stvari, njena reakcija je sve…

"Kakvi ste vi to muškarci?": Takmičari u kvizu "BOOM" zaprepastili voditeljku zbog ove stvari, njena reakcija je sve…

Blic 25.04.2024
Poznato je da voditeljka Ljubinka Klarić u kvizu "BOOM" takmičarima kaže sve što misli. Uglavnom se trudi da ih opusti, da nemaju tremu, kako bi što veću sumu novca zaradili. Međutim, u narednoj emisiji imaćete priliku da vidite kako Ljubinka… »

Vesti dana »