Повезане вести

Звезда тражи пут до лиге шампиона: Црвено-бели ће вероватно за длаку остати без директног пласмана у елиту! (фото)

Звезда тражи пут до лиге шампиона: Црвено-бели ће вероватно за длаку остати без директног пласмана у елиту! (фото)

Хот спорт 26.04.2024
Звезда због једног клуба мора у квалификације Црвена звезда ће како сада стоје ствари готово сигурно освојити титулу првака Србије, пошто шест кола до краја има 10 бодова више у односу на другопласирани Партизан. Пошто смо… »
Велике промене у Звезди - Одлазе двојица носиоца, спремна два велика повратка!

Велике промене у Звезди - Одлазе двојица носиоца, спремна два велика повратка!

Спортске.нет 26.04.2024
Фудбалери Црвене звезде на прагу су освајања треће узастопне "дупле круне". Екипа тренера Владана Милојевића на шест кола пре краја шампионата има чак 10 бодова више у односу на првог пратиоца Партизан, а играће и у финалу Купа… »
Ферел: "Партизан офанзивно прејак, али мислим да имамо шансу"

Ферел: "Партизан офанзивно прејак, али мислим да имамо шансу"

Спортске.нет 26.04.2024
Кошаркаш Будућности Јоги Ферел верује да његов тим има велику шансу да победи Партизан у Београду, у првој утакмици полуфиналне серије плеј-офа АдмиралБет АБА лиге. Два тима се састају 30. априла у Арени, на старту серије која… »
Бандовић: Желимо да прекинемо лошу традицију против Звезде

Бандовић: Желимо да прекинемо лошу традицију против Звезде

Спорт клуб 26.04.2024
Тренер Војводине Божидар Бандовић сматра да његова екипа заслужује велику подршку навијача и верује да је могуће пред пуним стадионом "Карађорђе" у недељу победи Црвену звезду. Фудбалери „старе даме“ у недељу дочекују… »
Тренер Воше: Не мислим да ће Звезда бити опуштена

Тренер Воше: Не мислим да ће Звезда бити опуштена

Б92 26.04.2024
Тренер Војводине Божидар Бандовић рекао је да сматра да његова екипа заслужује велику подршку навијача и верује да је могуће пред пуним стадионом "Карађорђе" у недељу победити Црвену звезду. Фудбалери "Старе даме" у недељу од… »

Вести дана »