Povezane vesti
Ivanišević prošetao svečanim tepihom sa svojom prelepom suprugom: Njemu je bilo do zabave, njoj baš i ne
Telegraf 26.04.2024
Lep događaj u Zagrebu. Bivši teniser i trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević ovog petka bio je deo spektakla koji je organizovan u centru Zagreba na Evropskom trgu u okviru manifestacije UNIQA osiguranja, gde je tokom dana najpre odigrao evijalni… »
Ivanišević otkrio detalje raskida sa Đokovićem: "Rekao sam mu otvoreno šta sam imao, a i on meni..."
Telegraf 26.04.2024
Otvorio se hrvatski stručnjak o razlazu sa najboljim teniserom sveta. Bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, bio je na egzibicionom spektaklu sa Lunom Vujović u centru Zagreba, gde je pričao o mnogim temama, o tome kakvi su mu planovi… »
Ivanišević uzeo tiganj u ruke, pa napravio šou uz najvećeg talenta Srbije u centru Zagreba
Telegraf 26.04.2024
Goran i Luna oduševili navijače. Bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, bio je deo spektakla koji je organizovan u centru Zagreba na Evropskom trgu u okviru UNIQUA osiguranja, gde je odigrao revijalni meč na improvizovanom teniskom… »
Ivanišević otkrio šta će raditi nakon raskida saradnje sa Đokovićem: "Biću uz reprezentaciju Hrvatske..."
Telegraf 26.04.2024
Bivši trener najboljeg tenisera sveta ističe da će otići na EURO da prati reprezentaciju Hrvatske. Bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, trenutno je u Zagrebu, gde će odigrati egzibicioni meč sa mladom srpskom nadom Lunom Vujović na… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana