Povezane vesti
Ko je episkop Ilarion koji je držao opelo na sahrani voditeljke Bojane Janković: Glumio je u čuvenoj seriji, pa se…
Blic 26.04.2024
Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva 19. aprila u svom stanu u Beogradu u 46. godini. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju kako bi Bojanu ispratili na večni počinak. Na sahrani voditeljke Bojane Janković… »
Ko je episkop Ilarion koji je držao opelo na Bojaninoj sahrani: Glumio je u popularnoj seriji, pa se zamonašio
Telegraf 26.04.2024
Lupulović, kojg su svi zavoleli u seriji "Otvorena vrata", zamonašio se 1996. godine. Voditeljka Bojana Janković koja je umrla 19. aprila u 46. godini, sahranjena je 26. aprila na Novom groblju. Brojni prijatelji i članovi porodice ispratili su… »
Sahranjena Bojana Janković: Scene koje kidaju dušu sa poslednjeg ispraćaja uz njenu omiljenu pesmu
Mondo 26.04.2024
Bojana Janković koja je preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu sahranjena je danas na Novom groblju. Bojana Janković koja je preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu sahranjena je danas na Novom groblju… »
Bojanu Janković ispratile i bivše koleginice: Dušica Jakovljević briznula u plač, Biljana nema od bola
Telegraf 26.04.2024
Danas, 26. aprila sahranjena je Bojana Janković, u 46. godini. Bivša voditeljka "City-ja", Bojana Janković pronađena je mrtva 19. aprila 2024. godine, a danas je ispraćena na večni počinak. Na sahrani su se pored porodice i brojnih prijatelja… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane