Povezane vesti
(Opet) skandal u novom pazaru: Trener golmana plavo-belih fizički napao vezistu Voždovca
Večernje novosti 26.04.2024
JOŠ jedan skandal potresa Novi Pazar, a nema sumnje da će se klub suočiti sa ozbiljnom kaznom. Stadion Novog Pazara foto: FK Novi Pazar Pored neuspeha za neuspehom, plavo-beli ne pomažu sebi ni ludim potezima. Sead Cuke Prtinac mogao bi da se suoči sa… »
Po hitnom postupku: Suspendovan trener golmana Novog Pazara
Dnevnik 26.04.2024
Trener golmana Novog Pazara, Sead Cuke Prtinac, suspendovan je po hitnom postupku. Razlog – isključenje na prvenstvenom susretu sa Voždovcem. Do izricanja konačne kazne, Prtinac neće moći da sedi na klupi, niti obavlja funcije u fudbalskom sportu… »
Po hitnom postupku: Suspendovan trener golmana Novog Pazara
Sport klub 26.04.2024
Trener golmana Novog Pazara, Sead Cuke Prtinac, suspendovan je po hitnom postupku. Razlog – isključenje na prvenstvenom susretu sa Voždovcem. Do izricanja konačne kazne, Prtinac neće moći da sedi na klupi, niti obavlja funcije u fudbalskom sportu… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 49 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 26 povezanih