Povezane vesti
Tuhel: Ne dozvoljavam da peticija navijača utiče na mene
Politika 26.04.2024
Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je danas da neće dozvoliti da na njega utiče peticija navijača, kojom traže da on ostane u tom fudbalskom klubu. Peticiju kojom se traži da 50-godišnji trener ostane u klubu, do sada je potpisalo 12.000… »
Poznato kada Bajern otkriva ime trenera
B92 26.04.2024
Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes rekao je da očekuje da će taj fudbalski klub za nedelju dana doneti odluku o novom treneru. Bajern je u februaru saopštio da će trener Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone, godinu dana pre isteka… »
Tuhel: Stavio sam slušalice
B92 26.04.2024
Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je da neće dozvoliti da na njega utiče peticija navijača, kojom traže da on ostane u tom fudbalskom klubu. Peticiju kojom se traži da 50-godišnji trener ostane u klubu, do sada je potpisalo 12.000… »
Odluka o novom treneru vicešampiona za nedelju dana
Sportski žurnal 26.04.2024
Spekuliše se da je austrijski trener Ralf Rangnik razgovarao sa čelnicima Bajerna o angažmanu. Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes rekao je danas da očekuje da će taj fudbalski klub za nedelju dana doneti odluku o novom treneru. Bajern… »
Henes najavio novog trenera za nedelju dana
Sportske.net 26.04.2024
Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes rekao je danas da očekuje da će taj klub za nedelju dana doneti odluku o novom treneru. Bajern je u februaru saopštio da će trener Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone, godinu dana pre isteka… »
Tuhel: Ne dozvoljavam da peticija navijača utiče na mene
Sportski žurnal 26.04.2024
Bajern je u februaru saopštio da će Tuhel napustiti klub na kraju sezone, godinu dana pre isteka ugovora, zbog nezadovoljavajućih rezultata. Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je da neće dozvoliti da na njega utiče peticija navijača, kojom… »
Tuhel o peticiji da ostane: "To ne utiče na mene"
Sportske.net 26.04.2024
Trener Bajerna Tomas Tuhel rekao je danas da neće dozvoliti da na njega utiče peticija navijača, kojom traže da on ostane u tom fudbalskom klubu. Peticiju kojom se traži da 50-godišnji trener ostane u klubu, do sada je potpisalo 12.000 navijača… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana