Povezane vesti
Čistije reke u Sokobanji uz podršku EU
Novi magazin 26.04.2024
Sokobanja će dobiti sistem za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda i novu kanalizacionu mrežu. To je jedno od 300 postrojenja za otpadne vode čija je izgradnja planirana, a Srbija za to može da računa na pomoć Evropske unije. Projekat će… »
Čistije reke u Sokobanji uz podršku EU
RTS 26.04.2024
Sokobanja će dobiti sistem za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda i novu kanalizacionu mrežu. To je jedno od 300 postrojenja za otpadne vode čija je izgradnja planirana, a Srbija za to može da računa na pomoć Evropske unije. Projekat će… »
Potpisan Ugovor sa EU za izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda
Blic 26.04.2024
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre potpisali su danas u Vladi Srbije Ugovor za izgradnju sistema za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Sokobanji… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 13 minutajoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 55 minutajoš 7 povezanih