Povezane vesti
Bivši bubnjar YU grupe otkrio ko mu je ukrao 19.000 evra: "Sakrio sam pare, nisam mogao u banku da odnesem"
Telegraf 26.04.2024
"Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu", tvrdi on. Nekadašnji bubnjač YU grupe, Slobodan Jurišić Jura, kako je otkrio na svom profilu, pokraden je, pa je zbog loše finansijske situacije preko noći ostao bez krova nad glavom. Naime, kako je… »
Legendarni bubnjar "YU Grupe" živi bez struje i vode: Nakon pljačke ostao bez ičega, sada moli za pomoć
Telegraf 26.04.2024
Živi u oronuloj kući u Perlezu bez struje i vode. Nekadašnji bubnjar " YU grupe", Slobodan Jurišić Jura oglasio se potresnom objavom na svom Fejsbuk profilu gde je otkrio da prolazi kroz pakao, te je zamolio zamolio za pomoć. Kako je rekao, nakon… »
Vesti dana »
"Završio bi u zatvoru da nije mene. Šta, dođavola, radiš?": Tramp besneo na Netanjahua preko telefona, cure detalji privatnog razgovora
Nova pre 39 minutajoš 31 povezana
(Foto) Krvavih lica istrčavali iz zgrada! Scene razaranja iz Kijeva obilaze svet, decu izvlače iz ruševina, broje se mrtvi u Ukrajini: "U šoku sam"
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
I Beograd na direktnom udaru nevremena! RHMZ ne prestaje da niže upozorenja: Stiže žestoka oluja, neće popuštati sve do ovog datuma
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Granična policija: Otežan saobraćaj za teretna vozila ka Hrvatskoj zbog novog carinskog sistema
NIN pre 29 minutajoš 21 povezana