Povezane vesti
"Jedno kod njega mi je fascinantno": Maja Berović otvoreno o sinu Lavu u "Ceca show": "Neverovatno mi je da dete od dve godine…
Blic 26.04.2024
"On je pun ljubavi, prvi put vidi čoveka u životu i odmah mu trči u zagrljaj!", izjavila je Maja Berović govoreći o sinu Lavu u "Ceca show". U petak, 26. aprila, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama… »
"Da znaš da si ti prvi koji me je častio": Miloš Biković prvi put dobio bakšiš od takmičara u kvizu "Keš taksi"
Blic 26.04.2024
Kviz "Keš taksi" je jedini u kome se učesnicima plaća vožnja, a što duže traje, to je i suma novca veća. Međutim, u novom izdanju emisije takmičari su napravili izuzetak, te su voditelju Milošu Bikoviću ostavili bakšiš, čime su ga… »
Vesti dana »
Uživo Srbija totalno paralisana; Ljudi bez struje; Vetar nosi krovove; Građanima upućen apel FOTO/VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 30 povezanih
Vučić o blokadama: Na ulicama širom Srbije danas bilo svega 4.370 ljudi
Beta pre 1 satjoš 69 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 31 minutajoš 13 povezanih
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 47 povezanih