Повезане вести

"Може да буде као Холанд": Драган Стојковић Пикси отворено о нападачу Србије

"Може да буде као Холанд": Драган Стојковић Пикси отворено о нападачу Србије

Вечерње новости 27.04.2024
ДРАГАН Стојковић Пикси боравио је у Италији како би испратио дуел Јувентуса и МИлана, који се игра од 18 часова у суботу. ФОТО: ФСС Селектор Србије неће моћи да на делу види Луку Јовића, али хоће Душана Влаховића и Филипа… »
Пикси нахвалио влаховића: „Може да буде као Халанд, мени је Душан најбољи нападач на свету“

Пикси нахвалио влаховића: „Може да буде као Халанд, мени је Душан најбољи нападач на свету“

Хот спорт 27.04.2024
„Душанових 16 голова у Серији А су еквивалентни као 20 или 23 гола у Енглеској“ Ове суботе је од 18 часова на програму дуел између Јувентуса и Милана, а њему ће присуствовати селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган… »
Пикси бира Влаховића испред Халанда

Пикси бира Влаховића испред Халанда

Б92 27.04.2024
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалера Србије, сматра да је Душан Влаховић на истом нивоу као и Ерлинг Халанд. Стратег "орлова" је у разговору за "Газета дело Спорт" истакао да су њихови голгетерски учинци идентични, с… »
Пикси: Влаховић као Халанд, зависи само од њега

Пикси: Влаховић као Халанд, зависи само од њега

Спортски журнал 27.04.2024
Селектор нахвалио српског голгетера у „Газети дело Спорт" Драган Стојковић је допутовао у Торино и вечерас гледаће утакмицу Јувентуса и Милана, што је ваљано искористила „Газета дело Спорт”. Италијане је највише занимало његово… »
"Душан Влаховић, најбољи нападач на свету!" Пикси поручио: Дух, глад... Као Холанд!

"Душан Влаховић, најбољи нападач на свету!" Пикси поручио: Дух, глад... Као Холанд!

Мондо 27.04.2024
Душан Влаховић има сјајну сезону, а селектор је отишао да га гледа у великом дербију. Душан Влаховић има сјајну сезону, а селектор је отишао да га гледа у великом дербију. Селектор репрезентацие Србије Драган Стојковић Пикси… »
Пикси ће гледати дерби у Торину, Лука Јовић ван терена

Пикси ће гледати дерби у Торину, Лука Јовић ван терена

Спорт клуб 27.04.2024
Јувентус и Милан играју у суботу од 18 сати, а утакмицу ће, како је раније најављено, посматрати и селектор Србије Драган Стојковић Пикси. Српски фудбалер Лука Јовић раније је напустио тренинг Милана због повреде мишића и неће… »
"Селекторе, ја опет повређен!" Пикси долази да гледа Јовића, али видеће само Костића и Влаховића!

"Селекторе, ја опет повређен!" Пикси долази да гледа Јовића, али видеће само Костића и Влаховића!

Мондо 27.04.2024
Нови проблем за Луку Јовића који неће играти против Јувентуса, пред очима селектора Пиксија. Нови проблем за Луку Јовића који неће играти против Јувентуса, пред очима селектора Пиксија. Селектор Драган Стојковић Пикси гледаће у… »

Вести дана »