Povezane vesti

"Može da bude kao Holand": Dragan Stojković Piksi otvoreno o napadaču Srbije

"Može da bude kao Holand": Dragan Stojković Piksi otvoreno o napadaču Srbije

Večernje novosti 27.04.2024
DRAGAN Stojković Piksi boravio je u Italiji kako bi ispratio duel Juventusa i MIlana, koji se igra od 18 časova u subotu. FOTO: FSS Selektor Srbije neće moći da na delu vidi Luku Jovića, ali hoće Dušana Vlahovića i Filipa Kostića. on je govoreći… »
Piksi nahvalio vlahovića: „Može da bude kao Haland, meni je Dušan najbolji napadač na svetu“

Piksi nahvalio vlahovića: „Može da bude kao Haland, meni je Dušan najbolji napadač na svetu“

Hot sport 27.04.2024
„Dušanovih 16 golova u Seriji A su ekvivalentni kao 20 ili 23 gola u Engleskoj“ Ove subote je od 18 časova na programu duel između Juventusa i Milana, a njemu će prisustvovati selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi… »
Piksi bira Vlahovića ispred Halanda

Piksi bira Vlahovića ispred Halanda

B92 27.04.2024
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, smatra da je Dušan Vlahović na istom nivou kao i Erling Haland. Strateg "orlova" je u razgovoru za "Gazeta delo Sport" istakao da su njihovi golgeterski učinci identični, s obizorm na razliku u tome… »
Piksi: Vlahović kao Haland, zavisi samo od njega

Piksi: Vlahović kao Haland, zavisi samo od njega

Sportski žurnal 27.04.2024
Selektor nahvalio srpskog golgetera u „Gazeti delo Sport" Dragan Stojković je doputovao u Torino i večeras gledaće utakmicu Juventusa i Milana, što je valjano iskoristila „Gazeta delo Sport”. Italijane je najviše zanimalo njegovo viđenje… »
"Dušan Vlahović, najbolji napadač na svetu!" Piksi poručio: Duh, glad... Kao Holand!

"Dušan Vlahović, najbolji napadač na svetu!" Piksi poručio: Duh, glad... Kao Holand!

Mondo 27.04.2024
Dušan Vlahović ima sjajnu sezonu, a selektor je otišao da ga gleda u velikom derbiju. Dušan Vlahović ima sjajnu sezonu, a selektor je otišao da ga gleda u velikom derbiju. Selektor reprezentacie Srbije Dragan Stojković Piksi otišao je u Italiju… »
Piksi će gledati derbi u Torinu, Luka Jović van terena

Piksi će gledati derbi u Torinu, Luka Jović van terena

Sport klub 27.04.2024
Juventus i Milan igraju u subotu od 18 sati, a utakmicu će, kako je ranije najavljeno, posmatrati i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Srpski fudbaler Luka Jović ranije je napustio trening Milana zbog povrede mišića i neće biti u konkurenciji… »
"Selektore, ja opet povređen!" Piksi dolazi da gleda Jovića, ali videće samo Kostića i Vlahovića!

"Selektore, ja opet povređen!" Piksi dolazi da gleda Jovića, ali videće samo Kostića i Vlahovića!

Mondo 27.04.2024
Novi problem za Luku Jovića koji neće igrati protiv Juventusa, pred očima selektora Piksija. Novi problem za Luku Jovića koji neće igrati protiv Juventusa, pred očima selektora Piksija. Selektor Dragan Stojković Piksi gledaće u subotu (18.00)… »

Vesti dana »