Povezane vesti

"Ja sam Vesna, vaš muž je moj tata. Htela sam da vam kažem da Ja postojim" Pevačica otkrila da nikada nije upoznala oca: "Ona…

"Ja sam Vesna, vaš muž je moj tata. Htela sam da vam kažem da Ja postojim" Pevačica otkrila da nikada nije upoznala oca: "Ona…

Blic 27.04.2024
Pevačica Vesna Đogani, koja je udata za Đoleta Đoganija, je ispričala nedavno da svog oca nikada nije upoznala iako je pokušavala da stupi u kontakt sa njim. - Ja tatu nikad nisam upoznala, ne znam kako izgleda, a znamo kako se zove i preziva... Meni su… »
"Pozvala sam i rekla: 'ja sam Vesna, vaš muž je moj tata'" Pevačica nikada nije upoznala oca, a rečenica maćehe je skroz…

"Pozvala sam i rekla: 'ja sam Vesna, vaš muž je moj tata'" Pevačica nikada nije upoznala oca, a rečenica maćehe je skroz…

Kurir 27.04.2024
Denserka i pevačica Vesna Đogani ispričala je nedavno u jednoj emisiji da svog oca nikada nije upoznala. - Tatu nikad nisam upoznala, ne znam kako izgleda, a znamo kako se zove i preziva... Meni su se javila njegova braća iz Knina iz Hrvatske. Mi smo… »

Vesti dana »