Povezane vesti
"Vaš suprug je moj tata" Vesna htela da čuje oca, javila joj se maćeha i zabranila da zove: Ti ne postojiš!
Mondo 27.04.2024
Vesna Đogani ispričala je kako je jednom prilikom pokušala da stupi u kontakt s ocem, ali da joj se na telefon javila maćeha. Vesna Đogani ispričala je kako je jednom prilikom pokušala da stupi u kontakt s ocem, ali da joj se na telefon javila maćeha… »
"Pozvala sam i rekla: 'Ja sam Vesna, Vaš muž je moj tata'" Pevačica o bolnoj istini, nikada nije upoznala oca
Telegraf 27.04.2024
Ispričala kako je pokušala da stupi s njim u kontakt. Denserka i pevačica, Vesna Đogani, ispričala je nedavno u jednoj emisiji da svog oca nikada nije upoznala. Sa njim je pokušavala da stupi u kontakt sa njim, ali bezuspešno. - Tatu nikad nisam… »
Vesti dana »
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana
Kalemegdanska tvrđava od 3. juna noću zatvorena za posetioce, park ostaje otvoren
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane