Povezane vesti
"Vaš suprug je moj tata" Vesna htela da čuje oca, javila joj se maćeha i zabranila da zove: Ti ne postojiš!
Mondo 27.04.2024
Vesna Đogani ispričala je kako je jednom prilikom pokušala da stupi u kontakt s ocem, ali da joj se na telefon javila maćeha. Vesna Đogani ispričala je kako je jednom prilikom pokušala da stupi u kontakt s ocem, ali da joj se na telefon javila… »
"Pozvala sam i rekla: 'Ja sam Vesna, Vaš muž je moj tata'" Pevačica o bolnoj istini, nikada nije upoznala oca
Telegraf 27.04.2024
Ispričala kako je pokušala da stupi s njim u kontakt. Denserka i pevačica, Vesna Đogani, ispričala je nedavno u jednoj emisiji da svog oca nikada nije upoznala. Sa njim je pokušavala da stupi u kontakt sa njim, ali bezuspešno. - Tatu nikad nisam… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Građevinski investitor i tajkun zavodiće red na Bliskom istoku: Preživeo atentat sa Trampom, dobio važnu funkciju
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana