Povezane vesti

Duljaj: Nisu me poljuljali naručeni tekstovi

Duljaj: Nisu me poljuljali naručeni tekstovi

Sportski žurnal 27.04.2024
”Partizan je iznad svih nas”. Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je za njega, taj klub iznad svega i dodao da ga nisu poljuljali, kako je rekao, naručeni tekstovi o njegovoj navodnoj smeni na kraju sezone. - Partizan je iznad… »
Vazura zvao Duljaja oko ostanka na klupi

Vazura zvao Duljaja oko ostanka na klupi

Sportske.net 27.04.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj je na konferenciji za medije pred duel plej-ofa Superlige Srbije govorio o svom ostanku na klupi crno-belih. "Partizan je iznad svih nas, ja sam tu jedan mali deo istorije i ništa više. Uvek imate neke malo… »
"Partizan je iznad svih nas": Igor Duljaj govorio pred naredni meč

"Partizan je iznad svih nas": Igor Duljaj govorio pred naredni meč

Večernje novosti 27.04.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je za njega, taj klub iznad svega i dodao da ga nisu poljuljali, kako je rekao, naručeni tekstovi o njegovoj navodnoj smeni na kraju sezone. FOTO: FK Partizan - Partizan je iznad svih nas, ja sam… »
Igor duljaj o svojoj sudbini na klupi Partizana "Direktor me je pozvao, uvek imate neke naručene tekstove..."

Igor duljaj o svojoj sudbini na klupi Partizana "Direktor me je pozvao, uvek imate neke naručene tekstove..."

Dnevnik 27.04.2024
Fudbaleri Partizana u nedelju od 19:30 na stadionu u Humskoj ulici dočekuju TSC u okviru druge runde plej-ofa Superlige Srbije. Nakon poraza u večitom derbiju u prvenstvu i Kupu, crno-belima će ovaj duel biti jako važan kako bi se izbegao nalet tima… »
Duljaj: Zvao me je Vazura - uvek imate naručene tekstove za mene

Duljaj: Zvao me je Vazura - uvek imate naručene tekstove za mene

B92 27.04.2024
Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije pred meč protiv TSC-a i o svojoj sudbini na klupi crno-belih. Strateg crno-belih je pričao o tome da li su poslednja dešavanja uticala na njega. "Partizan je iznad svih nas, ja sam tu… »

Vesti dana »