Povezane vesti
Duljaj: Neki su juče napustili trening…
Sportski žurnal 27.04.2024
Fudbaleri Partizana dočekaće sutra ekipu TSC-a, u utakmici 32. kola Super lige Srbije. Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je ekipa poljuljana posle dva vezana poraza od Crvene zvezde, ali je i istakao da pred crno-belima veoma važna… »
Duljaj: Partizan je iznad svih nas, nisu me poljuljali naručeni tekstovi
Politika 27.04.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je za njega, taj klub iznad svega i dodao da ga nisu poljuljali, kako je rekao, naručeni tekstovi o njegovoj navodnoj smeni na kraju sezone. „Partizan je iznad svih nas, ja sam tu jedan mali deo… »
Zvezda ne prestaje da proziva Partizan: Jednim snimkom opisali stanje na tabeli Superlige Srbije (video)
Hot sport 27.04.2024
Na Marakani vlada euforija… Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se pred osvajanjem titule u Superligi Srbije, a na sve to, igraće i u finalu Kupa Srbije, pa crveno-beli i ovu sezonu mogu da završe sa duplom krunom. Iako sada imaju velikih deset bodova… »
Milojević: Utakmica u Kupu arhivirana, očekuje nas Vojvodina
B92 27.04.2024
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, izjavio je da igrači i on ostavljaju meč sa Partizanom u polufinalu Kupa iza sebe, pred utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli će igrati protiv Vojvodine na gostujućem terenu u nedelju od 17… »
Desetine miliona u Partizanu koje će pojesti skakavci i nesposobna uprava
Nova 27.04.2024
Godine bez trofeja u taboru Partizana postale su sada već polako navika. Crno-beli iz više razloga nisu u stanju da parriraju večitom rivalu na drugoj strani Topčiderskog brda. Šest godina u nizu je Zvezda šampion Srbije, a čudo bi trebalo da se desi da… »
Milojević pred vojvodinu: „Derbi u Kupu je arhiviran, imamo neke sitne probleme“
Hot sport 27.04.2024
Pohvalno je govorio Milojević i o Njegošu Petroviću Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u nedelju ekipi Vojvodine u okviru 32. kola Superlige Srbije, a pred susret koji je zakazan za 17.30 obratio se šef stručnog štaba kluba iz Beograda, Vladan Milojević. –… »
Milojević: Arhivirali smo Partizan, Vojvodina igra dobro
Sport klub 27.04.2024
Posle dve pobede nad Partizanom ispred Crvene zvezde je gostovanje u Novom Sadu, utakmica protiv Vojvodine je u nedelju od 17.30 časova. Taj meč sa Vojvodinom za Crvenu zvezdu je manje značajan od zakazanog za 23. maj u Loznici, u finalu Kupa Srbije… »
Radin: Ako pobedimo Partizan možda opet budemo drugi (VIDEO)
Sport klub 27.04.2024
Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju od 19.30h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32. kola uvereni da mogu da se suprotstave jakom protivniku i da ga pobede. Pročitajte šta je o predstojećem derbiju sa crno-belima rekao trener TSC-a Žarko… »
Lazetić se ne boji partizana: „Bićemo svežiji od njih, pokušaćemo to da iskoristimo“
Hot sport 27.04.2024
Lazetić je dodao da su njegovi igrači dobro trenirali i da jedva čekaju da odmere snagu sa Partizanom. Partizan u nedelju od 19.30 dočekuje TSC u okviru 32. kola Superlige Srbije, a pred duel dva tima govorio je trener gostiju Žarko Lazetić. On je… »
Duljaj o razgovoru sa vazurom: „Pišu se naručeni tekstovi o meni, mnogi ne bi voleli da me vide ovde“ (video)
Hot sport 27.04.2024
Partizan je iznad svih nas, ja sam mali deo istorije, tako da… Partizan u nedelju od 19.30 časova dočekuje ekipu TSC-a pred svojim navijačima, a uoči meča koji bi mogao crno-belima da osigura drugo mesto, Igor Duljaj imao je da kaže sledeče. Jedno od… »
"Osećali smo se neprijatno zbog nekih odluka!" Duljaj poručio: Poljuljani smo, ali ovo je za Ligu šampiona!
Mondo 27.04.2024
Igor Duljaj je istakao da njegov tim ne mora da nađe motivaciju za naredne mečeve u prvenstvu. Igor Duljaj je istakao da njegov tim ne mora da nađe motivaciju za naredne mečeve u prvenstvu. Igor Duljaj je pred meč sa TSC-om u Superligi govorio o porazima… »
''Moramo da budemo perfektni!'' Lazetić pred duel sa Partizanom
Večernje novosti 27.04.2024
Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19:30 časova gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32. kola. Šef struke gostujuće ekipe izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč. FOTO: M. Vukadinović – Imamo dobre uspomene sa prethodne… »
Naša kuća gori godinama, dugo idemo u lošem smeru: Duljaj ogolio sve pred meč sa TSC-om! (video)
Hot sport 27.04.2024
Šef struke Partizana opet potpuno otvoren. Partizan u nedelju od 19.30 časova dočekuje ekipu TSC-a pred svojim navijačima, a uoči meča koji bi mogao crno-belima da osigura drugo mesto, Igor Duljaj imao je da kaže sledeče. – Imali smo izuzetno dve teške… »
Duljaj pred TSC: Postoje ljudi koji me ne žele ovde
Sport klub 27.04.2024
Sezona za Partizan je praktično završena, osim ako… Crno-beli će u nedelju od 19,30 ugostiti ekipu TSC-a i, ukoliko se ostvari pobeda, biće to praktično osigurano drugo mesto. Igor Duljaj, šef stručnog štaba Partizana se osvrnuo na prethodni period koji… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington: Sledi sastanak za Trampom; Američki predsednik poručio: "On može da okonča rat sa Rusijom gotovo odmah, ako želi"
Blic pre 4 minutajoš 17 povezanih

Rhmz upozorava: Pljusak u naredna 2 sata! Ovi delovi Srbije da se spreme! Imaćemo i pakleni dan, o onda stiže polarni vrtlog
Blic pre 44 minutajoš 8 povezanih

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 24 minutajoš 5 povezanih

Zašto će "naš Fijat" sklapati Nepalci i Marokanci - za prekovremeni rad i sa bonusima plata 90.000 dinara
N1 Info pre 43 minutajoš 1 povezana