Povezane vesti
"To mi je teže palo nego kada me je izbacio ko krpu": Ispovest Srbina koji je prošao pakao odrastanja sa ocem i maćehom…
Blic 27.04.2024
Očinska figura jako je bitna u odrastanju muškog deteta. Međutim, često se desi da je upravo otac taj koji je kamen spoticanja u odrastanju, kako zbog svojih neispunjenih ambicija i uticaja drugih na njegov život. Jedna takva priča mladića iz… »
"Ja sam Gordana. Tražim svog brata kog nisam videla 45 godina", napisala je žena na mrežama i jednom Luki usred Beča je…
Blic 27.04.2024
Da život piše romane, koji se neretko završavaju srećnim krajem, potvrđuje priča brata i sestre, Gordane i Luke, koji su ne znajući ništa jedno o drugom osim imena, punih 45 godina bezuspešno tražili jedno drugo. Onda je Gordana odlučila da… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 4 satijoš 2 povezane