Povezane vesti

"Ima odrasle sinove, on je njihova obaveza" Nakon vesti da bivši bubnjar YU grupe živi bez struje i vode, oglasio se njegov…

"Ima odrasle sinove, on je njihova obaveza" Nakon vesti da bivši bubnjar YU grupe živi bez struje i vode, oglasio se njegov…

Kurir 27.04.2024
Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar "YU grupe", trenutno živi u nehumanim uslovima, u kući bez struje i vode. Tim povodom oglasio se Žika Jelić, nekadašnji član "YU grupe" koji nije krio da je iznenađen načinom na koji njegov bivši… »
"Ima odrasle sinove, on je njihova obaveza": Nakon vesti da bivši bubnjar "YU grupe" živi u siromaštvu, oglasio se njegov…

"Ima odrasle sinove, on je njihova obaveza": Nakon vesti da bivši bubnjar "YU grupe" živi u siromaštvu, oglasio se njegov…

Blic 27.04.2024
Nekadašnji bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, trenutno živi u nehumanim uslovima, u kući bez struje i vode. Tim povodom sada se za "Blic" oglasio Žika Jelić, nekadašnji član "YU grupe" koji nije krio da je iznenađen načinom na koji… »
Bivši bubnjar "YU grupe" otkrio ko mu je ukrao 19.000 evra Muzičar moli za pomoć: "Trenutno imam 5.000 dinara, to mi je sve…

Bivši bubnjar "YU grupe" otkrio ko mu je ukrao 19.000 evra Muzičar moli za pomoć: "Trenutno imam 5.000 dinara, to mi je sve…

Blic 26.04.2024
Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji član YU grupe, našao se u veoma nezavidnoj situaciji. Preko noći je izgubio sve i sada živi u nehumanim uslovima, a ekipa emisije Moj dan, Blic dan se uputila ka Zrenjaninu, i jednom seoskom naselju gde je Jura… »

Vesti dana »