Povezane vesti
"Loše sam, popio sam: Tablete...Samo neka ona uživa" Miša Grof očajan nakon što se Nikolina nije pojavila Vidoju na pomenu
Blic 27.04.2024
Danas je održan pomen povodom dve godine smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a na Novom groblju se nije pojavila njegova supruga Nikolina Pišek. Tim povodom za "Blic" se oglasio Vidojev otac, Miša Grof, koji ne krije koliko je razočaran u bivšu… »
Nikolina Pišek otkrila zašto se nije pojavila na pomenu Vidoja Ristovića, ovo je razlog: "Moj svekar nikada nije bio preterano…
Blic 27.04.2024
Prošlo je dve godine otkako je preminuo istoričar umetnosti Vidoje Ristović, a na pomenu se nije pojavila njegova suprugu Nikolina Pišek. Naime, Vidoje Ristović preminuo je od posledica prestanka rada srca 8. maja pre dve godine, a danas mu je održan… »
Nikolina se nije pojavila na pomenu: Dve godine od smrti Vidoja Ristovića: Tuga na Novom groblju, Miša Grof položio cveće sinu…
Blic 27.04.2024
Bivši suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je od posledica prestanka rada srca 8. maja pre dve godine, a danas mu je održan pomen na Novom groblju. Na pomenu se pojavio i Vidojev otac, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji je položio… »
"Nisu me obaveštavali o pomenu ni tada ni sada" Oglasila se Nikolina Pišek nakon održanog pomena njenom suprugu
Kurir 27.04.2024
Nikolina Pišek prokomentarisala je činjenicu da su Miša Grof, njen bivši svekar i njegova supruga bez nje održali pomen sinu Vidoju Ristoviću. Ona je izjavila da o održavanju datuma pomena nije bila obaveštena: - Nemam s njima komunikaciju osim putem… »
Održan pomen vidoju ristoviću bez udovice nikoline Pišek: Miša Grof sa suprugom obeležio dvogodišnjicu smrti sinu
Kurir 27.04.2024
Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je od posledica prestanka rada srca 8. maja pre dve godine, a danas su mu njegovi roditelji obeležili pomen. Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, Vidojev otac danas na Novom groblju gde su položili cveće… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, najavljena okupljanja u znak podrške studentima (foto)
Blic pre 46 minutajoš 31 povezana

„Napadaju mi kuću“: SNS najavio skupove protiv blokada u pedeset gradova
Vreme pre 1 satjoš 39 povezanih

Provalio u kuću u Bačkoj Palanci, ukrao laptop i napao vlasnika
Radio 021 pre 6 minutajoš 37 povezanih

Da li će zapadne vojske da pošalju trupe u Ukrajinu ako se postigne mir?
Nedeljnik pre 51 minutajoš 66 povezanih

"Ne vidim na blizinu" Vučić iz SNS na Paliluli: Doneo rakiju, prisetio se povrede, citirao Trampa...
Pravda pre 1 satjoš 23 povezane