Повезане вести

"Лоше сам, попио сам: Таблете...Само нека она ужива" Миша Гроф очајан након што се Николина није појавила Видоју на помену

"Лоше сам, попио сам: Таблете...Само нека она ужива" Миша Гроф очајан након што се Николина није појавила Видоју на помену

Блиц 27.04.2024
Данас је одржан помен поводом две године смрти историчара уметности Видоја Ристовића, а на Новом гробљу се није појавила његова супруга Николина Пишек. Тим поводом за "Блиц" се огласио Видојев отац, Миша Гроф, који не крије… »
Николина Пишек открила зашто се није појавила на помену Видоја Ристовића, ово је разлог: "Мој свекар никада није био претерано…

Николина Пишек открила зашто се није појавила на помену Видоја Ристовића, ово је разлог: "Мој свекар никада није био претерано…

Блиц 27.04.2024
Прошло је две године откако је преминуо историчар уметности Видоје Ристовић, а на помену се није појавила његова супругу Николина Пишек. Наиме, Видоје Ристовић преминуо је од последица престанка рада срца 8. маја пре две године… »
Николина се није појавила на помену: Две године од смрти Видоја Ристовића: Туга на Новом гробљу, Миша Гроф положио цвеће сину…

Николина се није појавила на помену: Две године од смрти Видоја Ристовића: Туга на Новом гробљу, Миша Гроф положио цвеће сину…

Блиц 27.04.2024
Бивши супруг Николине Пишек, Видоје Ристовић преминуо је од последица престанка рада срца 8. маја пре две године, а данас му је одржан помен на Новом гробљу. На помену се појавио и Видојев отац, Виктор Ристовић познатији као… »
"Нису ме обавештавали о помену ни тада ни сада" Огласила се Николина Пишек након одржаног помена њеном супругу

"Нису ме обавештавали о помену ни тада ни сада" Огласила се Николина Пишек након одржаног помена њеном супругу

Курир 27.04.2024
Николина Пишек прокоментарисала је чињеницу да су Миша Гроф, њен бивши свекар и његова супруга без ње одржали помен сину Видоју Ристовићу. Она је изјавила да о одржавању датума помена није била обавештена: - Немам с њима… »
Одржан помен видоју ристовићу без удовице николине Пишек: Миша Гроф са супругом обележио двогодишњицу смрти сину

Одржан помен видоју ристовићу без удовице николине Пишек: Миша Гроф са супругом обележио двогодишњицу смрти сину

Курир 27.04.2024
Видоје Ристовић, историчар уметности, преминуо је од последица престанка рада срца 8. маја пре две године, а данас су му његови родитељи обележили помен. Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, Видојев отац данас на Новом… »

Вести дана »