Povezane vesti
Naša starleta priznala da je kupila diplomu, a onda otkrila da ne zna ni o kom je fakultetu reč! Skandalozna izjava
Kurir 27.04.2024
Starleta Nada Đukić Blondi pričala je o tome kako je kupila diplomu, a sve je počelo kad joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na računaru. Blondi je u emisiji "Opasnice" na televiziji "Hepi" pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz… »
"Kupila sam diplomu, ne znam kog fakulteta" Starleta šokirala priznanjem: "Sredio mi to jak čovek koji nažalost nije među nama"…
Blic 27.04.2024
Starleta Nada Đukić Blondi pričala je o tome kako je kupila diplomu, a sve je počelo kad joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na računaru. Blondi je u emisiji "Opasnice" na televiziji "Hepi" pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz… »
Vesti dana »

Protest "Pravda spava, vi nećete": Šetnja Ulicom vojvode Stepe, bez blokade Autokomande
Insajder pre 45 minutajoš 18 povezanih

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 3 satajoš 51 povezana

Haos na graničnim prelazima, po 6 traka paralisano: Formirane kilometarske kolone, vozila stoje u mestu: Evo gde su najveće gužve i koliko se čeka (foto)
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 21 povezana