Povezane vesti
"Tata od te noći nikada u tvoju sobu ušao nije": Reči majke Dalibora ubijenog u masakru kod Mladenovca kidaju dušu: "Maštali…
Blic 27.04.2024
Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je ubijen u masakru kod Mladenovca uputila je potresne reči nastradalom sinu. Ona je u svojoj objavi na Fejsbuku opisala koliko su bolni dani bez sina, za nju, ali i celu porodicu. - Sine moj jedini, nikada… »
"Noću pričam sa tvojom slikom i molim se da mi dođeš u san..." Majka Dače ubijenog u masakru kod Mladenovca otvorila dušu
Kurir 27.04.2024
"Od te noći kad sam izgubila tebe, za mene je svaki i bezvredan i nebitan dan..." Ovim rečima opisala je svoju patnju u objavi na društvenim mrežama, Danijela Vujić, majka ubijenog Dalibora Todorovića, koji je surovo ubijen u masakru kod Mladenovca… »
Vesti dana »
Napad na jug Libana, ubijen gradonačelnik; Si-En-En: Iran minama zaštitio lokacije zaliha uranijuma
RTS pre 25 minutajoš 24 povezane
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 35 minutajoš 41 povezana
Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
Serbian News Media pre 35 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih