Povezane vesti
"Tata od te noći nikada u tvoju sobu ušao nije": Reči majke Dalibora ubijenog u masakru kod Mladenovca kidaju dušu…
Blic 27.04.2024
Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je ubijen u masakru kod Mladenovca uputila je potresne reči nastradalom sinu. Ona je u svojoj objavi na Fejsbuku opisala koliko su bolni dani bez sina, za nju, ali i celu porodicu. - Sine moj jedini… »
"Noću pričam sa tvojom slikom i molim se da mi dođeš u san..." Majka Dače ubijenog u masakru kod Mladenovca otvorila dušu
Kurir 27.04.2024
"Od te noći kad sam izgubila tebe, za mene je svaki i bezvredan i nebitan dan..." Ovim rečima opisala je svoju patnju u objavi na društvenim mrežama, Danijela Vujić, majka ubijenog Dalibora Todorovića, koji je surovo ubijen u masakru kod Mladenovca… »
Vesti dana »
Najmanje 126 poginulih i 188 povređenih u zemljotresu na Tibetu
BBC News pre 55 minutajoš 46 povezanih
Proslava Božića – patrijarh Porfirije služio liturgiju u Hramu Svetog Save, tradicionalno lomljenje česnice
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Poznato kada i gde će biti komemoracija povodom smrti Milorada Milinkovića
Telegraf pre 37 minutajoš 85 povezanih
Lekari se bore za život vlasnika kafane: U pucnjavi ranjeno i dvoje gostiju, vatrenom okršaju prethodila svađa: Detalji nesreće u Jagodini
Blic pre 37 minutajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana