Povezane vesti

Edita ponovo provocira JK! Sve šokirala ovom objavom: Moraćemo da snimimo...

Edita ponovo provocira JK! Sve šokirala ovom objavom: Moraćemo da snimimo...

Kurir 27.04.2024
Estradni rat između Jelene Karleuše i Edite Aradinović se sve više zahuktava i poprima nove razmere. Sve je krenulo kada je Edita prošle godine istakla da Karleušini albumi "nisu njena šoljica čaja", nakon čega se Jelena razočarala i tada izjavila da… »
Prvo oglašavanje Karleuše za kurir nakon editinih šok optužbi: To što je rekla... (video)

Prvo oglašavanje Karleuše za kurir nakon editinih šok optužbi: To što je rekla... (video)

Kurir 27.04.2024
Netrpeljivost između Jelene Karleuše i Edite Aradinović traje već neko vreme. Sve je počelo kada je mlada pevačica nedavno istakla da Karleušine pesme sa novih albuma, "Alpha" i "Omega", "nisu njena šoljica čaja". Strasti su se nakon toga na kratko… »
Edita iznela optužbe na račun Karleuše: Mama Jeco...

Edita iznela optužbe na račun Karleuše: Mama Jeco...

Kurir 27.04.2024
Na crnoj listi Jelene Karleuše od prošle godine se našla i Edita Aradinović, nakon što je rekla da joj se ne dopadaju njeni novi albumi, iako je prisustvovala promociji istih. Karleuša je tada istakla da je "razočarana", a nešto malo kasnije u javnost je… »
„Džukačko ponašanje je to što si spavala s mojim dečkom“: Edita iznela šokantne optužbe na Karleušin račun, evo kako je Jelena…

„Džukačko ponašanje je to što si spavala s mojim dečkom“: Edita iznela šokantne optužbe na Karleušin račun, evo kako je Jelena…

Nova 27.04.2024
Još jedan estradni rat je, kako se čini, upravo počeo. Naime, netrpeljivost između pevačica Jelene Karleuše i Edite Aradinović traje već neko vreme, a sve je počelo kada je Edita rekla da pesme sa Jeleninih novih albuma „Alfa“ i „Omega“ „nisu njena… »
Džukačko ponašanje je što si mi spavala s dečkom! Edita urnisala jk u Instagram objavama!

Džukačko ponašanje je što si mi spavala s dečkom! Edita urnisala jk u Instagram objavama!

Mondo 27.04.2024
Taman što su zakopale ratne sekire, Edita Aradinović u nizu objava iznela je žestoke optužbe na račun Jelene Karleuše! Taman što su zakopale ratne sekire, Edita Aradinović u nizu objava iznela je žestoke optužbe na račun Jelene Karleuše! Edita Aradinović… »

Vesti dana »

Radev nakon pobede: "Novi izbori bi bili katastrofa"

Radev nakon pobede: "Novi izbori bi bili katastrofa"

B92 pre 40 minutajoš 39 povezanih
"Rat još nije gotov"

"Rat još nije gotov"

B92 pre 25 minutajoš 49 povezanih
Drama iz Mančestera trese Englesku

Drama iz Mančestera trese Englesku

Sputnik pre 20 minutajoš 40 povezanih