Povezane vesti
Demokrate optužile guvernerku Južne Dakote: "Ubila si psa", ona im odgovorila: "Jesam, mrzela sam tu životinju"
Euronews 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Kandidatkinja za potpredsednicu SAD priznala: Dala sam nalog da ubiju Cvrčka (psa), ubila sam i kozu
B92 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Vesti dana »
„Nema pravde za deset ugašenih života“ majka nastradalog Andrije Čikića nakon iziricanja presude: K. K. mi je rekao da je listu za odstrel pravio na osnovu toga da su "okej da puca u njih"
Dnevnik pre 1 satjoš 144 povezane
Fudbaleri Švajcarske ubedljivo savladali BiH, Muharemović isključen
RTV pre 48 minutajoš 28 povezanih
"Verujem u čelično prijateljstvo Srbije i Kine i srpskog i kineskog naroda": Vučić na otvaranju izložbe fotografija kineske novinske agencije Sinhua (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 28 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 15 satijoš 3 povezane
Specijalci u stanu u Nišu pronašli bombe, pušku i raketne bacače: Hitno uhapšen muškarac (foto)
Mondo pre 3 satajoš 54 povezane