Povezane vesti
Demokrate optužile guvernerku Južne Dakote: "Ubila si psa", ona im odgovorila: "Jesam, mrzela sam tu životinju"
Euronews 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Kandidatkinja za potpredsednicu SAD priznala: Dala sam nalog da ubiju Cvrčka (psa), ubila sam i kozu
B92 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "Godinu dana, isti zahtev" u Beogradu povodom godišnjice napada na studente FDU-a
RTV pre 3 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 2 minutajoš 39 povezanih