Povezane vesti
Demokrate optužile guvernerku Južne Dakote: "Ubila si psa", ona im odgovorila: "Jesam, mrzela sam tu životinju"
Euronews 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Kandidatkinja za potpredsednicu SAD priznala: Dala sam nalog da ubiju Cvrčka (psa), ubila sam i kozu
B92 27.04.2024
Kristi Noem, republikanska kandidatkinja za potpredsednicu SAD i guvernerka Južne Daklote, branila se od napada demokrata koji su je optužili da je dala nalog da se na njenoj porodičnoj farmi ubije pas. Noemova je u neobjavljenim memoarima, čije je… »
Vesti dana »
Novi Pazar: Studentima određeno zadržavanje do 48 sati, advokati najavljuju žalbe
Glas Šumadije pre 12 minutajoš 18 povezanih
IRGC: Ako SAD napadnu energetska postrojenja, potpuno ćemo zatvoriti Ormuski moreuz; u udarima na jug Izraela 175 povređenih
RTS pre 12 minutajoš 133 povezane
Raul Gonzales: Napredujemo kao tim, odigrali smo sjajan meč protiv Litvanije
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Eksplozija u srcu Istanbula! Srušile se dve zgrade, spasioci izvlače ljude iz ruševina: Hitne službe na licu mesta (foto)
Blic pre 47 minutajoš 24 povezane