Povezane vesti
"Ja sam bankrot odavno..." Šok intervju JK o planovima, Ušću, Teya Dori: Prihvatam Prijin poziv da joj gostujem na…
Kurir 28.04.2024
Jelena Karleuša je juče u stilu velikih svetskih zvezda u okviru jednog tržnog centra u Beogradu na vodi održala tkz. "meet and greet", odnosno susret sa svojim fanovima, a koji je upriličen povodom izlaska iz štampe fizičkih izdanja njenih CD-ova… »
Neviđeni haos zbog karleušine objave! Oglasila se važnom informacijom i uputila svima izvinjenje: Zbog ove neprijatnosti...
Kurir 28.04.2024
Pop diva Jelena Karleuša priredila je nekoliko iznenađenje svojim obožavaocima. Dva nova muzička albuma "Alfa" i "Omega", izdala je na CD-u, ali i na vinilu, a potražnja za diskovima je prevelika. Karli je juče, 27. aprila, u tržnom centru Galerija… »
Konačno se oglasio i Duško Tošić: Ovo baš boli, nema reči koje bi zadale jači udarac
Svet & Skandal 28.04.2024
Duško Tošić uživa na luksuznoj destinaciji Juče je Jelena Karleuša u pratnji svog tima u crnom džipu marke “Mercedes” stigla do popularnog tržnog centra u Beogradu ispred kojeg su je čekali mnogobrojni fanovi. Nezapamćena gužva i stotine… »
Bankrot sam odavno! JK o drugom Ušću, turneji i koleginicama: Plašim se! Prihvatam Prijin poziv
Mondo 28.04.2024
Jelena Karleuša govorila je o planovima vezanim za karijeru, ali i prokomentarisala odnos s pojedinim koleginicama. Jelena Karleuša govorila je o planovima vezanim za karijeru, ali i prokomentarisala odnos s pojedinim koleginicama. Jelena Karleuša, u… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih