Povezane vesti

Šokirani otac tražio DNK: Roditelji ostali u čudu kada su ugledali svoje tek rođeno dete, rezultati testa ih zaprepastili…

Šokirani otac tražio DNK: Roditelji ostali u čudu kada su ugledali svoje tek rođeno dete, rezultati testa ih zaprepastili…

Kurir 28.04.2024
Bračni par Ben i Angela Ihegboro skoro deceniju i po intrigiraju svetsku javnost zbog retke, nesvakidašnje i do sada neobjašnjive situacije koja im se desila kada se 2010. godine rodila njihova ćerka Nmači. Par, koji je poreklom iz Nigerije, a koji… »
(Video) "skupio sam: 1.000 dinara od užine i snimio prvu pesmu" Nući priznaje da su ga drugovi tada ismevali, a otkriva i…

(Video) "skupio sam: 1.000 dinara od užine i snimio prvu pesmu" Nući priznaje da su ga drugovi tada ismevali, a otkriva i…

Blic 28.04.2024
Reper Igor Panić poznatiji kao Nući koji je nadimak dobio još u školskim danima, prvi put gostuje u emisiji “Balkanskom ulicom” koja se emituje u nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS iris TV kanalu 117. Nući otkriva detalje iz… »
"Za jedan život, preživeo sam tri" Ispovest Peđolina za Kurir: Mogao sam da budem golman Zvezde, ali sam odlučio da budem…

"Za jedan život, preživeo sam tri" Ispovest Peđolina za Kurir: Mogao sam da budem golman Zvezde, ali sam odlučio da budem…

Kurir 28.04.2024
Njegovo ime vezuje se za decu i njihovo zdravo odrastanje. Rođen je 30. decembra 1956. godine, jedan dan pre dočeka Nove godine, pa stoga možemo reći da je on novogodišnji poklon svoj deci. Počeo je na televiziji devedesetih, kada je svuda oko nas… »
"Čekala sam da stanem na noge": Devojka iz Smedereva sa 25 godina prvi put videla more: Rekla sam sebi da će od sada sve biti…

"Čekala sam da stanem na noge": Devojka iz Smedereva sa 25 godina prvi put videla more: Rekla sam sebi da će od sada sve biti…

Blic 28.04.2024
Talasi koji udaraju o stenu, miris "slobode" plavog prostranstva i beg od svakodnevnih obaveza na mesto koje "puni baterije" i to na godinu dana, dok ne dođe vreme za sledeći odmor za mene je bio samo san, bar do 25. godine. Do tada, uživala sam u… »
"Gledala je u mene kao u spomenik": Haris Džinović je ovako odbrusio Melini, bivši par je imao dve verzije priče: "Nije…

"Gledala je u mene kao u spomenik": Haris Džinović je ovako odbrusio Melini, bivši par je imao dve verzije priče: "Nije…

Blic 27.04.2024
Haris i Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine zajedničkog života. Detalji njihovog razlaza još uvek fasciniraju javnost, a sada je na društvenim mrežama isplivao stari zajednički intervju Meline i Harisa u kojem ona tvrdi da nije znala ko… »

Vesti dana »