Повезане вести
Бајден о Трампу: Ја сам одрастао човек, такмичим се против шестогодишњака
Политика 28.04.2024
Амерички председник Џозеф Бајден (81) искористио је традиционалну свечану вечеру са новинарима одржану сибоћ како би "прозвао" свог републиканског ривала Доналда Трампа (77) због незрелости, а нашалио се и на рачун властите… »
Биден подбадао Трумпа на предизборној новинарској вечери
Ал Јазеера 28.04.2024
Стотине демонстраната позивало је новинаре на бојкот догађаја и узвикивало против дужносника док су улазили. Амерички предсједник Јое Биден традиционално је подбадао политичке противнике и шалио се на рачун новинара у суботу… »
"Ја сам одрастао човек који се бори против шестогодишњака" Бајден исмејао Трампа пред новинарима, настао тотални хаос (видео)…
Курир 28.04.2024
Амерички председник Џо Бајден подсмевао се политичким противницима и шалио се на рачун новинара у суботу увече на годишњој вечери Удружења дописника Беле куће док су демонстранти испред критиковали његову подршку ратном… »
Бајден о Трампу: Ја сам одрастао човек, а такмичим се против шестогодишњака
Нова 28.04.2024
Амерички председник Џозеф Бајден (81) искористио је традиционалну свечану вечеру са новинарима одржану сибоћ како би "прозвао" свог републиканског ривала Доналда Трампа (77) због незрелости, а нашалио се и на рачун властите… »
Бајден збија шале на сопствени рачун, али "пецне" и Трампа
Б92 28.04.2024
Бајден је искористио догађај како би исмевао републиканског ривала Доналда Трумпа због незрелости, а нашалио се и на рачун властите поодмакле доби и пред новинарима у Вашингтону. "Да, године су проблем. Ја сам одрастао човек… »
Бајден опет "прозвао" Трампа: Такмичим се против шестогодишњака, ја сам одрастао човек
Еуроневс 28.04.2024
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана