Повезане вести

Осећао сам тугу у срцу а онда се десило: Роквић описао шта је на ходочашћу доживео "Улазим у цркву и чујем..."

Осећао сам тугу у срцу а онда се десило: Роквић описао шта је на ходочашћу доживео "Улазим у цркву и чујем..."

Мондо 28.04.2024
Никола Роквић који је пешке кренуо ка Грчкој до манастира Светог Нектарија Егинског, поделио је нове детаље са ходочашћа. Никола Роквић који је пешке кренуо ка Грчкој до манастира Светог Нектарија Егинског, поделио је нове… »
Никола Роквић доживео нешто невероватно на свом ходочашћу: Људи баш брзо возе, а када ме виде одмах...

Никола Роквић доживео нешто невероватно на свом ходочашћу: Људи баш брзо возе, а када ме виде одмах...

Курир 28.04.2024
Певач Никола Роквић кренуо је пешке пут Грчке, а крајњи циљ му је манастир Светог Нектарија Егинског. Никола је себи задао циљ да пређе пут од 1.060 килметара без превозних средстава, а по дану отприлике хода и трчи око 30… »
Велика исповест Николе роквића: Открио прави разлог ходочашћа до Грчке "Дао сам два завета"

Велика исповест Николе роквића: Открио прави разлог ходочашћа до Грчке "Дао сам два завета"

Мондо 28.04.2024
Ево шта је заправо прави разлог Николиног пешачења до Грчке! Поред хуманитарне акције за помоћ деци, има доста дубљу поруку. Ево шта је заправо прави разлог Николиног пешачења до Грчке! Поред хуманитарне акције за помоћ деци… »
Роквићу је једна велика ствар данас вратила снагу на путу до Егине: "Кренуо сам са тугом у срцу, а на..."

Роквићу је једна велика ствар данас вратила снагу на путу до Егине: "Кренуо сам са тугом у срцу, а на..."

Телеграф 28.04.2024
"Прихватио сам то зарад вишег циља и да Боже здравља стигнем до Егине", навео је он. Певач Никола Роквић кренуо је 21. априла хуманим поводом пут Грчке, тешко путовање дуго чак 1.060 километара које ће прећи пешака. Он је… »
(Видео интервју) Никола Роквић директно са пута на ходочашћу до Грчке: "Идем магистралама којима људи брзо возе, када ме виде…

(Видео интервју) Никола Роквић директно са пута на ходочашћу до Грчке: "Идем магистралама којима људи брзо возе, када ме виде…

Блиц 28.04.2024
Певач Никола Роквић кренуо је пешке пут Грчке, а крајњи циљ му је манастир Светог Нектарија Егинског. Никола је себи задао циљ да пређе пут од 1.060 килметара без превозних средстава, а по дану отприлике хода и трчи око 30… »
Били су жедни, гладни и болесни! Роквић након проблема с којим се сусрео, ево шта му даје снагу да истраје

Били су жедни, гладни и болесни! Роквић након проблема с којим се сусрео, ево шта му даје снагу да истраје

Мондо 28.04.2024
Никола Роквић огласио се након што је показао с каквим проблемом се сусрео на путу до Грчке који ће прећи пешака. Никола Роквић огласио се након што је показао с каквим проблемом се сусрео на путу до Грчке који ће прећи пешака… »
Бојана са децом стигла у Грчку, а Роквић кренуо у нове победе! Огласио се 7. дана ходочашћа, добио мотивацију

Бојана са децом стигла у Грчку, а Роквић кренуо у нове победе! Огласио се 7. дана ходочашћа, добио мотивацију

Телеграф 28.04.2024
Манекенка поделила предиван призор. Наш певач Никола Роквић кренуо је пешака на пут дуг 1.060 километара, а циљ му је да стигне до Егине. Разлог је веома хуман, подсетимо, са супругом Бојаном основао је фондацију "Породица"… »
Ово је ташта Николе Роквића која помаже Бојани, док је певач на својој мисији пешачења дугој 1.060 километара

Ово је ташта Николе Роквића која помаже Бојани, док је певач на својој мисији пешачења дугој 1.060 километара

Телеграф 28.04.2024
Јасно је на кога је Бојана наследила лепоту. Певач Никола Роквић кренуо је 22. априла 2024. године на пут до Егине (Грчка) и то пешке, где ће се поклонити Светом Нектарију Егинском. Он треба да пређе пут дуг 1.060 килметара, а по… »

Вести дана »