Povezane vesti
Netanjahu u strahu: Čeka ga robija?
B92 28.04.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu zabrinut je da bi Međunarodni krivični sud (ICC) mogao da izda nalog za njegovo hapšenje, kao i drugih visokih izraelskih zvaničnika, objavili su mediji u subotu, prenosi Anadolija. "Netanjahu je bio neprirodno… »
SAD i Izrael teže da spreče Međunarodni krivični sud da izda nalog za napšenje Netanijahua
Politika 28.04.2024
Izrael i SAD ulažu diplomatske napore kako bi sprečili Međunarodni krivični sud (ICC) da izda nalog za hapšenje premijera Benjamina Netanijahua i drugih izraelskih zvaničnika zbog rata u Gazi, preneli su izraelski mediji. Kako je navedeno, Netanijahu je… »
Mediji: SAD i Izrael pokušavaju spriječiti nalog za hapšenje Netanyahua
Al Jazeera 28.04.2024
Međunarodni krivični sud bi uskoro mogao izdati naloge za hapšenje Benjamina Netanyahua, Yoava Gallanta i Herzija Halevija pišu izraelski mediji. Izrael i SAD ulažu diplomatske napore kako bi sprečili Međunarodni krivični sud (ICC) da izda nalog za… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 35 minutajoš 24 povezane
Pobunjeni univerzitet predao Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti sistema SPIRI
Radio 021 pre 3 satajoš 12 povezanih