Повезане вести

Човић: Волео бих да се отворе папири, да се виде финансије

Човић: Волео бих да се отворе папири, да се виде финансије

Спортски журнал 28.04.2024
Председник Црвене звезде Небојша Човић навео је зашто никада неће сести за сто са председником Партизана Остојом Мијаиловићем. Узбудљиво јутро на ТВ „Прва“. После председника Партизана Остоје Мијаиловића на столицу предвиђену за… »
Остоја одговорио Грбовићу: "Некоректно, дошао сам, а са њим је седео Човић - Тај човек је цео свој живот рушећи друге градио…

Остоја одговорио Грбовићу: "Некоректно, дошао сам, а са њим је седео Човић - Тај човек је цео свој живот рушећи друге градио…

Спортске.нет 28.04.2024
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је јутрос на ТВ Прва и том приликом говорио о свим актуелним темама. Дотакао се и свог односа са првим човеком Црвене звезде Небојшом Човићем, а осврнуо и на недавну изјаву Горана… »
Огласио се Остоја Мијаиловић: Цитирао магазин за животиње и додатно пецнуо Човића

Огласио се Остоја Мијаиловић: Цитирао магазин за животиње и додатно пецнуо Човића

Хот спорт 28.04.2024
Сукоб два председника не престаје Протекли месеци, а нарочито дана, посебно је напето на релацији Остоја Мијаиловић – Небојша Човић. Тако смо данас имали гостовања председника два наша највећа кошаркашка клуба на ТВ Прва. Први… »
Човић оплео по мијаиловићу: „Овај човек је непогода за српску кошарку“

Човић оплео по мијаиловићу: „Овај човек је непогода за српску кошарку“

Хот спорт 28.04.2024
„Мој однос са Пековићем је био изванредан, са Душком је било тако како је било и са Даниловићем, а овај човек…“ Председник КК Црвена звезда Небојша Човић гостовао је на ТВ Прва, где је поново говорио о односу између два наша… »
Остоја се огласио после Човића: "Размислите да закажете преглед код ветеринара"

Остоја се огласио после Човића: "Размислите да закажете преглед код ветеринара"

Спортске.нет 28.04.2024
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић огласио се убрзо после гостовања првог човека Црвене звезде Небојше Човића на "ТВ Прва". Обојица су се јутрос појавила на овој телевизији, али у различитим терминима и… »
Мијаиловић се огласио: "Зашто пси лају ‘у празно‘?"

Мијаиловић се огласио: "Зашто пси лају ‘у празно‘?"

Б92 28.04.2024
Ређају се увреде на релацији Остоја Мијаиловић - Небојша Човић другог дана викенда, а увод за све је био, овог пута, састанак који је организовао Горан Грбовић. Двојица председника кошаркашких "вечитих" су гостовали у јутарњем… »
Човић демантовао Остоју: "Тај човек је аномалија, он гази реч"

Човић демантовао Остоју: "Тај човек је аномалија, он гази реч"

Спортске.нет 28.04.2024
Након што је председник КК Партизан Остоја Мијаловић гостовао у јутарњем програму ТВ Прва, део исте емисије је постао и први човек Црвене звезде Небојша Човић. Мијаиловић је током свог гостовања говорио о бројним темама, а… »
Човић демантовао Остоју: "Знао је са ким се састаје, трајало два сата" ВИДЕО

Човић демантовао Остоју: "Знао је са ким се састаје, трајало два сата" ВИДЕО

Б92 28.04.2024
Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, говорио је о свом односу са Остојем Мијаиловићем и том приликом одговорио председнику Партизана Остоји Мијаиловићу у вези са недавним састанком. Мијаиловић је изјавио да га је Горан… »
Мијаиловић одговорио Грбовићу: "Некоректно, дошао сам и са њим је седео Човић" ВИДЕО

Мијаиловић одговорио Грбовићу: "Некоректно, дошао сам и са њим је седео Човић" ВИДЕО

Б92 28.04.2024
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, говорио је о односима са Небојшом Човићем, председником "вечитог" ривала Црвене звезде. "Када сам ушао у кошарку моје знање је било скромно. Нисам знао више од онога што могу да… »

Вести дана »