Povezane vesti
"Ovo sam ja na moru, a ovde jedem iz šerpe" Ministar pokazao gomilu slika a onda i onu s mamom! Otkrio i šta mu je uvek…
Kurir 28.04.2024
Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali brojnim pratiocima na svom nalogu na TikToku pokazao je pregršt fotografija iz detinjstva i mladosti pa se i sam nasmejao nekoliko puta podsećajući se svog detinjstva ali i mode iz tog vremena. Na prvoj slici… »
Kad je Siniša Mali bio Mali: Ministar finansija podelio fotografije iz dečačkih i mlađih dana, prvi put pokazao majku (foto…
Blic 28.04.2024
Siniša Mali, ministar finansija, nekada je stvarno bio mali, a kako je to izgledalo pokazao je svojim pratiocima na "Tik-tok" mreži gde je objavio svoje slike iz dečačkih, tinejdžerskih i mlađih dana. Svoju "leksikonsku" objavu Siniša Mali je nazvao… »
Vesti dana »
Frederiksen: Grenland nije na prodaju, saveznici da poštuju suverenitet
Insajder pre 33 minutajoš 40 povezanih
Marin Le Pen otkrila da li će se kandidovati na predsedničkim izborima iako ima nanogicu!
Telegraf pre 8 minutajoš 46 povezanih
Poslanici najviše o zakonu o roditelju negovatelju i preporukama ODIHR-a, nastavak sutra
RTV pre 2 satajoš 38 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 14 minutajoš 31 povezana
Uhapšen, pa pušten: Šta se zna o istrazi protiv bivšeg šefa beogradske policije?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 31 povezana