Povezane vesti
(Video) Apokalipsa u Americi Talas tornada ruši sve pred sobom, snimci su dramatični, posebno ovaj iz prevrnutog voza
Dnevnik 28.04.2024
Talas od najmanje šest tornada, koje su lokalni meteorolozi nazvali "istorijskim", zahvatio je u petak istočnu Nebrasku, prevrnuvši voz i uništivši desetine kuća u predgrađu u blizini Omahe. Skoro dva dana nakon što su razorni tornadi protutnjali kroz… »
Apokalipsa u Americi: Talas tornada ruši sve pred sobom, snimci su dramatični, posebno ovaj iz prevrnutog voza
Telegraf 28.04.2024
Talas od najmanje šest tornada, koje su lokalni meteorolozi nazvali "istorijskim", zahvatio je u petak istočnu Nebrasku, prevrnuvši voz i uništivši desetine kuća u predgrađu u blizini Omahe. Skoro dva dana nakon što su razorni tornadi protutnjali kroz… »
Vesti dana »
"Navijači Partizana povredili našeg igrača topovskim udarima": Vojvodina se oglasila posle haosa u finalu
Nova pre 25 minutajoš 27 povezanih
Tramp žestoko zapretio: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 3 satajoš 56 povezanih