Повезане вести

"Срби не причају енглески јер је то језик НАТО!" Американац посетио Београд, једна ствар га шокирала

"Срби не причају енглески јер је то језик НАТО!" Американац посетио Београд, једна ствар га шокирала

Мондо 28.04.2024
Американац који је посетио Београд је на друштвеним мрежама открио шта га је изненадило. Американац који је посетио Београд је на друштвеним мрежама открио шта га је изненадило. Један Американац који је посетио Београд је на… »
Американац посетио Београд, па остао шокиран због речи једног човека: "Нисам знао да нас криве за то..."

Американац посетио Београд, па остао шокиран због речи једног човека: "Нисам знао да нас криве за то..."

Б92 28.04.2024
Један Американац огласио се на популарној друштвеној мрежи о свом искуству боравка у Београду. Корисник друштвене мреже Реддит, који се представља као Американац који је посетио главни град Србије, покренуо је лавину коментара… »
"Мислио сам да ме Срби неће кривити због бомбардовања": Американац посетио Београд, па остао затечен када му је човек на…

"Мислио сам да ме Срби неће кривити због бомбардовања": Американац посетио Београд, па остао затечен када му је човек на…

Блиц 28.04.2024
Американац који је прошле недеље први пут посетио Србију, открио је да је, поред одушевљења Београдом имао ситуације са локалним становништвом које су му на крају дана, како је рекао, мало поквариле цео утисак и цело… »

Вести дана »