Povezane vesti
Nova prevara kruži Srbijom! Upozorenje: A šta ako je Nepal? Ukoliko vam stigne poruka ovog sadržaja, ne otvarajte, ukoliko…
Dnevnik 28.04.2024
Građanima Srbije poslednjih dana stižu poruke sa različitih pozivnih brojeva o "neisporučenim paketima zbog pogrešne adrese stanovanja". - Isporuka paketa je prekinuta, jer nije imao kućni broj, ažurirajte na ovom linku - ovako glasi cela poruka… »
Nova SMS prevara: Ako vam stigne ova poruka ne otvarajte je
Nova 28.04.2024
Građanima Srbije poslednjih dana stižu poruke sa različitih pozivnih brojeva o "neisporučenim paketima zbog pogrešne adrese stanovanja". „Isporuka paketa je prekinuta, jer nije imao kućni broj, ažurirajte na ovom linku“, ovako glasi cela… »
Nova prevara kruži Srbijom! Upozorenje: Ukoliko vam stigne poruka ovog sadržaja, ne otvarajte, ukoliko se desi da ste naseli…
Blic 28.04.2024
Građanima Srbije poslednjih dana stižu poruke sa različitih pozivnih brojeva o "neisporučenim paketima zbog pogrešne adrese stanovanja". - Isporuka paketa je prekinuta, jer nije imao kućni broj, ažurirajte na ovom linku - ovako glasi cela poruka… »
"Upravo mi je stigla poruka..." Ako vam stigne ovakav sadržaj nikako nemojte da klikćete! Beograđanka upozorila na prevaru…
Kurir 28.04.2024
Pojedinim građanima ovih dana ponovo stižu poruke prevare zbog kojih su izdali upozorenje. Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa fotografijom poruke koju je dobila jedna Beograđanka. - Upravo mi je stigla poruka, a nisam ništa… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 32 povezane
Brnabić zaključila pretres po svim tačkama dnevnog reda, opozicija ponovo ometala rad
RTV pre 6 minutajoš 138 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 36 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 24 povezane