Povezane vesti
„Za tebe, moja B”: Ivana Škorić istrčala maraton, a medalju posvetila pokojnoj sestri
Story 28.04.2024
Ivana Škorić, sestra pokojne Bojane Janković, u spomen na sestru istrčala je Beogradski maraton. Medalju, koju je osvojila, posvetila je voljenoj bliznakinji, uz emotivnu poruku. “Kada si u paklu, najbolje je da nastaviš da trčiš. Medalja za… »
"Za tebe, moja B": Sestra Bojane Janković istrčala maraton, a medalju posvetila pokojnoj voditeljki: Ivana se oglasila…
Blic 28.04.2024
Bojana Janković, bivša voditeljka Pink televizije preminula je 19. aprila, a na večni počinak ispraćena je 26. aprila, na Novom groblju u Beogradu. Njena sestra bliznakinja Ivana ne krije bol sa kojom se suočeva nakon gubitka, a njena današnja… »
"Za tebe, moja B": Ivana istrčala maraton, pa medalju posvetila pokojnoj sestri bliznakinji Bojani
Večernje novosti 28.04.2024
BIVŠA voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, preminula je 19. aprila, a na večni počinak ispraćena je 26. aprila, na Novom groblju u Beogradu. Foto: V. Danilov Bojanina sestra bliznakinja, Ivana, ne može da se pomiri sa bolom koji nosi zbog… »
Sestra bliznakinja pokojne bojane Janković ovim potezom rasplakala mnoge: Odlučila se na neverovatan podvig, naježićete se…
Kurir 28.04.2024
Nekadašnja voditeljka Pinka i emisije "City", Bojana Janković, preminula je 19. aprila 2024. godine u 46. godini. Bojanina sestra bliznakinja, Ivana, ne može da se pomiri sa bolom koji nosi zbog gubitka najvoljenije osobe, a njena današnja objava… »
Ivana istrčala maraton, pa medalju posvetila pokojnoj sestri bliznakinji Bojani: "Za tebe, moja B"
Telegraf 28.04.2024
Kakav podvig! Da se naježiš! Bivša voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, preminula je 19. aprila, a na večni počinak ispraćena je 26. aprila, na Novom groblju u Beogradu. Bojanina sestra bliznakinja, Ivana, ne može da se pomiri sa bolom… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp nastavlja, ne obazirući se na kritike: Izrael nakon završetka borbi treba da preda Gazu SAD
RTV pre 13 minutajoš 43 povezane
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih