Povezane vesti
"Mi - snaga naroda" ide ipak samostalno na izbore u Novom Sadu, nakon propalih pregovora sa ostalim strankama
NIN 28.04.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića nastupiće ipak samostalno na izborima u Novom Sadu 2. juna, saznaje 021.rs. Kandidat liste "Mi - snaga naroda - Novi Sad - Branimir Nestorović" za gradonačelnika biće Milovan Bajagić. Stranke desnice… »
Nestorovićev pokret ide samostalno na izbore u Novom Sadu
Nova 28.04.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića nastupiće samostalno na izborima u Novom Sadu 2. juna, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, mada je već bio postignut dogovor da se nastupi sa koalicijom NADA, koju čine Pokret za obnovu… »
Pokret Branimira Nestorovića ide samostalno na izbore u Novom Sadu
Novi magazin 28.04.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića nastupiće samostalno na izborima u Novom Sadu 2. juna, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, mada je već bio postignut dogovor da se nastupi sa koalicijom NADA, koju čine Pokret za obnovu… »
Nestorovićev pokret u Novom Sadu ipak samostalno na izbore
Radio 021 28.04.2024
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića će na izborima u Novom Sadu 2. juna ipak nastupiti samostalno, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, mada je već bio postignut dogovor da se nastupi zajedno sa koalicijom NADA koju čine… »
Vesti dana »
Moćni Jokić tripl-dablom razbio Bruklin u večeri kakvu NBA liga ne pamti VIDEO
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
Pred današnju šetnju i blokadu raskrsnice, kragujevački srednjoškolci okupljaju se na Đačkom trgu
Glas Šumadije pre 54 minutajoš 1 povezana
Vučić danas sa zamenikom američkog državnog sekretara za upravljanje i resurse
RTV pre 48 minutajoš 2 povezane
Stanovnici ulice Mirka Milojkovića: Sve krater do kratera, kao da smo na Mescu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 36 minutajoš 1 povezana