Povezane vesti

(Foto): Milan Milošević se javno obratio Dušici Jakovljević: Nakon vesti da se voditeljka vraća na Pink poručio joj je ovo…

(Foto): Milan Milošević se javno obratio Dušici Jakovljević: Nakon vesti da se voditeljka vraća na Pink poručio joj je ovo…

Blic 28.04.2024
Dušica Jakovljević vratila se na televiziju "Pink" gde će ponovo biti voditeljka "Elite", a kolege su joj poželele dobrodošlicu. Tokom gostovanja u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" Dušica je otkrila koliko se kaje zbog toga što je otišla sa Pinka… »
"Nisam nova voditeljka premijere": Dušica Jakovljević otkrila koju emisiju će voditi nakon povratka na Pink

"Nisam nova voditeljka premijere": Dušica Jakovljević otkrila koju emisiju će voditi nakon povratka na Pink

Blic 28.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević danas se vratila na televiziju "Pink", a tokom gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila je koji format će voditi. Dušica je istakla da su joj saradnici izuzetno nedostajali, kao i da je pratila "Elitu" koju… »
"Kako je moguće da me niko nije pozvao kada sam: Otišla?" Dušica Jakovljević o kolegama sa Pinka: "Jedva sam otvorila vrata…

"Kako je moguće da me niko nije pozvao kada sam: Otišla?" Dušica Jakovljević o kolegama sa Pinka: "Jedva sam otvorila vrata…

Blic 28.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević danas je gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorila je o razlogu svog povratka na televiziju Pink. Ona je otkrila da oseća ogromno pokajanje, ali i zahvalnost zbog mogućnosti koju su joj čelnici televizije… »
"Nisam nova voditeljka Premijere" Evo koju emisiju će Dušica Jakovljević voditi na Pinku: Fanovi će biti oduševljeni

"Nisam nova voditeljka Premijere" Evo koju emisiju će Dušica Jakovljević voditi na Pinku: Fanovi će biti oduševljeni

Kurir 28.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević danas se vratila na televiziju Pink. U emisiji "Premijera - Vikend specijal" su je srdačno ugostili. Dušica je istakla da su joj sve kolege nedostajale. - Svi su mi nedostajali. Jedva čekam da zagrlim i Milana, Ivanu, Anu… »
Sada je zvanično! Dušica Jakovljević se vratila na Pink! Sa suzama u očima progovorila o svemu: Nije trebalo tako da…

Sada je zvanično! Dušica Jakovljević se vratila na Pink! Sa suzama u očima progovorila o svemu: Nije trebalo tako da…

Kurir 28.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević se danas vratila ružičastom jatu i spremna je da zasija u novoj voditeljskoj ulozi na TV Pink Voditeljka je iskreno govorila o razlogu svog povratka, a tokom razgovora se i rasplakala, te priznala da joj u međuvremenu nije… »
Na jahti sve puca od luksuza, a na trpezi i od ptice mleko: Dušica Jakovljević u društvu Soraje i Ane Korać: Utegle se do…

Na jahti sve puca od luksuza, a na trpezi i od ptice mleko: Dušica Jakovljević u društvu Soraje i Ane Korać: Utegle se do…

Blic 27.04.2024
Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u žiži interesovanja kada je nakon otkaza na "Hype" televiziji, ponovo viđena ispred zgrade Pinka i da će se po svemu sudeći ponovo vratiti u Pinkovo jato. Naime, sada je isplivala slika iz prošlosti, na kojoj ona… »

Vesti dana »