Повезане вести

(Фото): Милан Милошевић се јавно обратио Душици Јаковљевић: Након вести да се водитељка враћа на Пинк поручио јој је ово…

(Фото): Милан Милошевић се јавно обратио Душици Јаковљевић: Након вести да се водитељка враћа на Пинк поручио јој је ово…

Блиц 28.04.2024
Душица Јаковљевић вратила се на телевизију "Пинк" где ће поново бити водитељка "Елите", а колеге су јој пожелеле добродошлицу. Током гостовања у емисији ,,Премијера - Викенд специјал" Душица је открила колико се каје због тога… »
"Нисам нова водитељка премијере": Душица Јаковљевић открила коју емисију ће водити након повратка на Пинк

"Нисам нова водитељка премијере": Душица Јаковљевић открила коју емисију ће водити након повратка на Пинк

Блиц 28.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић данас се вратила на телевизију "Пинк", а током гостовања у емисији "Премијера викенд специјал" открила је који формат ће водити. Душица је истакла да су јој сарадници изузетно недостајали, као и да… »
"Како је могуће да ме нико није позвао када сам: Отишла?" Душица Јаковљевић о колегама са Пинка: "Једва сам отворила врата…

"Како је могуће да ме нико није позвао када сам: Отишла?" Душица Јаковљевић о колегама са Пинка: "Једва сам отворила врата…

Блиц 28.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић данас је гостујући у емисији "Премијера - Викенд специјал" говорила је о разлогу свог повратка на телевизију Пинк. Она је открила да осећа огромно покајање, али и захвалност због могућности коју су… »
"Нисам нова водитељка Премијере" Ево коју емисију ће Душица Јаковљевић водити на Пинку: Фанови ће бити одушевљени

"Нисам нова водитељка Премијере" Ево коју емисију ће Душица Јаковљевић водити на Пинку: Фанови ће бити одушевљени

Курир 28.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић данас се вратила на телевизију Пинк. У емисији "Премијера - Викенд специјал" су је срдачно угостили. Душица је истакла да су јој све колеге недостајале. - Сви су ми недостајали. Једва чекам да… »
Сада је званично! Душица Јаковљевић се вратила на Пинк! Са сузама у очима проговорила о свему: Није требало тако да…

Сада је званично! Душица Јаковљевић се вратила на Пинк! Са сузама у очима проговорила о свему: Није требало тако да…

Курир 28.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић се данас вратила ружичастом јату и спремна је да засија у новој водитељској улози на ТВ Пинк Водитељка је искрено говорила о разлогу свог повратка, а током разговора се и расплакала, те признала да… »
На јахти све пуца од луксуза, а на трпези и од птице млеко: Душица Јаковљевић у друштву Сораје и Ане Кораћ: Утегле се до…

На јахти све пуца од луксуза, а на трпези и од птице млеко: Душица Јаковљевић у друштву Сораје и Ане Кораћ: Утегле се до…

Блиц 27.04.2024
Водитељка Душица Јаковљевић налази се у жижи интересовања када је након отказа на "Хипе" телевизији, поново виђена испред зграде Пинка и да ће се по свему судећи поново вратити у Пинково јато. Наиме, сада је испливала слика из… »

Вести дана »