Povezane vesti
Palma krenuo u kampanju
Politika 28.04.2024
Mi nismo lideri, mi smo servis građana Jagodine. Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod rednim brojem 1… »
Palma krenuo U kampanju za lokalne izbore U Jagodini! Marković: Mi imamo najbolji tim koji broji više od 100 ljudi
Kurir 28.04.2024
Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 2. juna naći pod rednim brojem 1, započela je danas svoju predizbornu kampanju… »
Palma krenuo u kampanju za lokalne izbore u Jagodini: Razgovarao sa meštanima okolnih sela
Telegraf 28.04.2024
On je istakao da oni nisu lideri, već servis svih građana Srbije. Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod… »
Vesti dana »
Doček Nove godine u svetu: Australija, Japan, Tajland i druge zemlje na istoku već ušle u 2025. (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Druga žrtva pucnjave u Arilju! Lekari nisu uspeli da spasu ženu, njen muž ubijen na mestu u kafiću tokom proslave
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana