Povezane vesti
Palma krenuo u kampanju
Politika 28.04.2024
Mi nismo lideri, mi smo servis građana Jagodine. Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod rednim brojem 1… »
Palma krenuo U kampanju za lokalne izbore U Jagodini! Marković: Mi imamo najbolji tim koji broji više od 100 ljudi
Kurir 28.04.2024
Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 2. juna naći pod rednim brojem 1, započela je danas svoju predizbornu kampanju… »
Palma krenuo u kampanju za lokalne izbore u Jagodini: Razgovarao sa meštanima okolnih sela
Telegraf 28.04.2024
On je istakao da oni nisu lideri, već servis svih građana Srbije. Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod… »
Vesti dana »
Mnogima se neće svideti prognoza vremena za nedelju: Rhmz je rekao svoje
Telegraf pre 51 minutajoš 21 povezana
Zelenski: Moramo da učinimo sve da se rat završi sledeće godine diplomatskim putem
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih
Jasna matematika: Srbija mora da pobedi Dansku za prolaz među osam u UEFA Ligi nacija
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih