Povezane vesti

Oštra poruka ministra BiH Vučiću: Zaslužujete prezir, tražićemo naplatu ratne odštete

Oštra poruka ministra BiH Vučiću: Zaslužujete prezir, tražićemo naplatu ratne odštete

N1 Info 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković u razgovoru za N1 Sarajevo najavio je kako će tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i obnovu revizije presude protiv naše zemlje. “Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge… »
Ministar BiH: Vučić napravio Dan D od rezolucije, ovakva Srbija ne zaslužuje ni trunku poštovanja

Ministar BiH: Vučić napravio Dan D od rezolucije, ovakva Srbija ne zaslužuje ni trunku poštovanja

Radio 021 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković najavio je da će BiH tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i reviziju presude protiv Srbije. "Pošto je Vučić ovakav, mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne… »

Novi magazin 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković u razgovoru za N1 Sarajevo najavio je kako će tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i obnovu revizije presude protiv naše zemlje. “Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge… »
Konaković: Izjava izraelskog ambasadora Vilana o Srebrenici uvredljiva je za žrtve genocida

Konaković: Izjava izraelskog ambasadora Vilana o Srebrenici uvredljiva je za žrtve genocida

Danas 27.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Elmedin Konaković izjavio je da izjava ambasadora Izraela u Srbiji Jahela Vilana, da Izrael nikada nije prihvatio nazivanje zločina u Srebrenici genocidom, nije samo pogrešna, već i uvredljiva za… »

Vesti dana »