Повезане вести
Оштра порука министра БиХ Вучићу: Заслужујете презир, тражићемо наплату ратне одштете
Н1 Инфо 28.04.2024
Министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић у разговору за Н1 Сарајево најавио је како ће тражити исплату ратне штете од Србије, као и обнову ревизије пресуде против наше земље. “Пошто је Вучић овакав ми ћемо… »
Министар БиХ: Вучић направио Дан Д од резолуције, оваква Србија не заслужује ни трунку поштовања
Радио 021 28.04.2024
Министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић најавио је да ће БиХ тражити исплату ратне штете од Србије, као и ревизију пресуде против Србије. "Пошто је Вучић овакав, ми ћемо на све друге начине и даље тражити… »
Оштра порука министра БиХ Вучићу: Заслужујете презир, тражићемо наплату ратне одштете
Нови магазин 28.04.2024
Министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић у разговору за Н1 Сарајево најавио је како ће тражити исплату ратне штете од Србије, као и обнову ревизије пресуде против наше земље. “Пошто је Вучић овакав ми ћемо… »
Конаковић: Изјава израелског амбасадора Вилана о Сребреници увредљива је за жртве геноцида
Данас 27.04.2024
Министар спољних послова Босне и Херцеговине (БиХ) Елмедин Конаковић изјавио је да изјава амбасадора Израела у Србији Јахела Вилана, да Израел никада није прихватио називање злочина у Сребреници геноцидом, није само погрешна… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 35 минутајош 17 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних