Povezane vesti
Oštra poruka ministra BiH Vučiću: Zaslužujete prezir, tražićemo naplatu ratne odštete
N1 Info 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković u razgovoru za N1 Sarajevo najavio je kako će tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i obnovu revizije presude protiv naše zemlje. “Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge… »
Ministar BiH: Vučić napravio Dan D od rezolucije, ovakva Srbija ne zaslužuje ni trunku poštovanja
Radio 021 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković najavio je da će BiH tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i reviziju presude protiv Srbije. "Pošto je Vučić ovakav, mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne… »
Oštra poruka ministra BiH Vučiću: Zaslužujete prezir, tražićemo naplatu ratne odštete
Novi magazin 28.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković u razgovoru za N1 Sarajevo najavio je kako će tražiti isplatu ratne štete od Srbije, kao i obnovu revizije presude protiv naše zemlje. “Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge… »
Konaković: Izjava izraelskog ambasadora Vilana o Srebrenici uvredljiva je za žrtve genocida
Danas 27.04.2024
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Elmedin Konaković izjavio je da izjava ambasadora Izraela u Srbiji Jahela Vilana, da Izrael nikada nije prihvatio nazivanje zločina u Srebrenici genocidom, nije samo pogrešna, već i uvredljiva za… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 24 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 54 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 54 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 25 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 30 minutajoš 9 povezanih