Povezane vesti
Mladić iz CG odbio poziv za venčanje zbog šokantnog uslova: Ja mu čestitah i poželeh sreću, ali rekoh da tako neću doći…
Kurir 28.04.2024
Mladić iz Podgorice odbio je da dođe na svadbu jednog prijatelja zbog šokantnog zahteva mladoženje! Podgoričanin, koji je želeo da ostane anoniman, nije mogao da veruje šta čuje kad ga je prijatelj pozvao na venčanje. - Dobio sam poziv preko… »
Crnogorac dobio poziv za svadbu od druga, ali pod jednim uslovom : "Ja mu čestitah i poželeh sreću, i ne odoh"
Blic 28.04.2024
Kod poziva za svadbu i samih svadbi slabo šta goste može iznervirati, sem možda bizarnih uslova koje mladenci očekuju da budu ispoštovani. Upravo jedan takav, neočekivano je zatekao muškarca iz Crne Gore nakon što je dobio poziv za svadbu od svog… »
Crnogorac pozvao druga na svadbu pod 1 uslovom, ovaj ostao u šoku: "Čovek mi je ladno rekao..."
Telegraf 28.04.2024
Zbunjen ovakvim pozivom upitao je budućeg mladoženju "Kako bez žene?", a čini se da ga je obrazloženje dodatno izrevoltiralo. Jedan Podgoričanin, koji je želeo da ostane anoniman, našao se u "neobranom grožđu" kada je primio poziv za venčanje… »
Vesti dana »
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 48 minutajoš 21 povezana
Zelenski: Moramo da učinimo sve da se rat završi sledeće godine diplomatskim putem
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih
Šta je potrebno fudbalerima Srbije da bi se plasirali u četvrtfinale Lige nacija?
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih