Повезане вести

Младић из ЦГ одбио позив за венчање због шокантног услова: Ја му честитах и пожелех срећу, али рекох да тако нећу доћи (фото)…

Младић из ЦГ одбио позив за венчање због шокантног услова: Ја му честитах и пожелех срећу, али рекох да тако нећу доћи (фото)…

Курир 28.04.2024
Младић из Подгорице одбио је да дође на свадбу једног пријатеља због шокантног захтева младожење! Подгоричанин, који је желео да остане анониман, није могао да верује шта чује кад га је пријатељ позвао на венчање. - Добио сам… »
Црногорац добио позив за свадбу од друга, али под једним условом : "Ја му честитах и пожелех срећу, и не одох"

Црногорац добио позив за свадбу од друга, али под једним условом : "Ја му честитах и пожелех срећу, и не одох"

Блиц 28.04.2024
Код позива за свадбу и самих свадби слабо шта госте може изнервирати, сем можда бизарних услова које младенци очекују да буду испоштовани. Управо један такав, неочекивано је затекао мушкарца из Црне Горе након што је добио позив… »
Црногорац позвао друга на свадбу под 1 условом, овај остао у шоку: "Човек ми је ладно рекао..."

Црногорац позвао друга на свадбу под 1 условом, овај остао у шоку: "Човек ми је ладно рекао..."

Телеграф 28.04.2024
Збуњен оваквим позивом упитао је будућег младожењу "Како без жене?", а чини се да га је образложење додатно изреволтирало. Један Подгоричанин, који је желео да остане анониман, нашао се у "необраном грожђу" када је примио… »

Вести дана »