Повезане вести

Јован Николић шампион Европе у боксу

Јован Николић шампион Европе у боксу

Спорт клуб 28.04.2024
У мечу полусредње категорије (до 71 кг) момак из Футога после пакленог финиша у трећој рунди савладао је на поене 4:1 Грузина Ешкерхана Мадиева. Растко Симић (до 80 кг) поражен је у финалу на поене 5:0 од Хрвата Габријела… »
Србијо буди поносна: Јован Николић је нови првак Европе!

Србијо буди поносна: Јован Николић је нови првак Европе!

Хот спорт 28.04.2024
Јован Николић од злата, Растко Симић и Душан Велетић сребрни на 45. Првенству Европе за сениоре које је одржано у хали “Александар Николић” у Београду Звезде су рођене! Чекало се деценијама на исход који улази у анале бокса… »
Николић: Најтежи меч у животу, победио сам и ривала и повреду

Николић: Најтежи меч у животу, победио сам и ривала и повреду

Спортски журнал 28.04.2024
Млади Србин нови је првак Европе. - Било је доста тешко, ово ми је био најтежи меч у животу. Велика борба до златне медаље коју сам успео да освојим - рекао је српски боксер Јован Николић после освајања титуле шампиона Европе… »
Николић освојио титулу првака Европе, Симићу и Велетићу сребрне медаље

Николић освојио титулу првака Европе, Симићу и Велетићу сребрне медаље

Спортски журнал 28.04.2024
Српски мушки тим на овом шампионату освојио је и шест бронзи - Раде Јоксимовић, Омер Аметовић, Алмир Мемић, Вахид Абасов, Вељко Ражнатовић и Садам Магомедов. Млади српски боксер Јован Николић освојио је титулу првака Европе… »
Браво Јоване: Речи шампиона одзвањају Европом!

Браво Јоване: Речи шампиона одзвањају Европом!

Вечерње новости 28.04.2024
Српски боксер Јован Николић освојио је златну медаљу на Европском првентсву у боксу у категорји до 71 килограм, а после злата изјавио је да је било доста тешко. ФОТО: БСС / Емилија Јовановић Он је додао да му је ово био… »
Још медаља за Србију: Симић и Велетић други на Европском првенству у боксу

Још медаља за Србију: Симић и Велетић други на Европском првенству у боксу

СРПСКИ боксер Растко Симић, у категорији до 80 кг, освојио је сребрну медаљу, након што је у финалу изгубио од Хрвата Габријела Веочића (5:0). ФОТО: БСС/Емилија Јовановић Од самог почетка 20-годишњи Растко Симић је кренуо… »
Нова златна медаља за Србију: Јован Николић шампион Европе у боксу (фото)

Нова златна медаља за Србију: Јован Николић шампион Европе у боксу (фото)

МЛАДИ српски боксер Јован Николић освојио је титулу првака Европе, пошто је ове недеље у финалу шампионата у Београду, у категорији до 71 кг, савладао Грузијца Ешкерхана Мадијева 4:1. ФОТО: БСС / Емилија Јовановић Николић је… »

Вести дана »