Повезане вести

Додик: Тражићу од Србије и Вучића да нас подржи у разлазу у Босни и Херцеговини

Додик: Тражићу од Србије и Вучића да нас подржи у разлазу у Босни и Херцеговини

Политика 28.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће тражити од Србије да разуме да Република Српска мора да иде путем разлаза у Босни и Херцеговини, због Резолуције о Сребреници. Додик је рекао да ће, без обзира што… »
Додик властима у Сарајеву: Да вам платим две милијарде и територијално предам Поточаре, не можемо заједно

Додик властима у Сарајеву: Да вам платим две милијарде и територијално предам Поточаре, не можемо заједно

Н1 Инфо 28.04.2024
Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је његово поверење према Сарајеву било грешка. “Грешка. Сво моје поверење према Сарајеву је било грешка. Зато требамо фино да се разиђемо на миран начин. Спреман сам да… »
Додик: Спреман сам да Федерацији БиХ дам две милијарде за раздруживање са РС

Радио сто плус 28.04.2024
Рекао је и да је спреман да Поточаре код Сребренице, где се налази Меморијлани центар сребреничким жртвама, екстериторијално да Бошњацима. “Спреман сам да вам дам две милијарде обештећења, да за десет година исплатите своје… »

Нови магазин 28.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас за сарајевску Фејс телевизију (Фаце ТВ) да је спреман да Федерацији БиХ да две милијарде, не прецизирајући валуту, за обештећење у случају "раздруживања" са… »
Додик: Нема ванредне ситуације у БиХ, РС поштује Дејтонски споразум

Додик: Нема ванредне ситуације у БиХ, РС поштује Дејтонски споразум

РТВ 28.04.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да у Босни и Херцеговини нема никакве ванредне ситуације, да иза политике Републике Српске не стоји намера изазивања било кога, да РС поштује Дејтонски… »
Додик: Нема ванредне ситуације у БиХ, Република Српска поштује Дејтонски споразум

Додик: Нема ванредне ситуације у БиХ, Република Српска поштује Дејтонски споразум

Еуроневс 28.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да у Босни и Херцеговини нема никакве ванредне ситуације, да иза политике Републике Српске не стоји намера изазивања било кога, да РС поштује Дејтонски споразум и да не… »

Вести дана »