Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom
RTS 28.04.2024
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. Predsednik Vučić komentarisao je na Instagram profilu buducnostsrbijeav diplomatske aktivnosti srpske… »
Vučić: "Ponosan sam na borbu Srbije u UN. Istina ne može da se pobedi silom" VIDEO
B92 28.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. "Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i… »
Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom
Euronews 28.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. "Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 5 satijoš 1 povezana