Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom
Politika 28.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. „Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i… »
Danas 28.04.2024
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. Predsednik Vučić komentarisao je na Instagram profilu buducnostsrbijeav diplomatske aktivnosti srpske delegacije u… »
"Istina ne može da se pobedi silom" Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama: Ponosan sam na borbu u UN (video)
Kurir 28.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je svoju radnu nedelju i poručio da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. - Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan… »
Sputnik 28.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. "Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na razumevanju i poštovanju… »
(Video) Predsednik Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom
Dnevnik 28.04.2024
NjUJORK: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom. "Ponosan sam kako smo se, u danima za nama, borili za Srbiju u UN. Zahvalan sam na… »
Vučić ponosan na borbu u UN: Istina ne može da se pobedi silom
Telegraf 28.04.2024
"Nastavljamo da radimo, insistiramo i objašnjavamo i niko nam pravo na borbu i ponos ne može oduzeti, ma koliko jači bio", istakao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši… »
Vesti dana »

''Vidimo se na sudu'' Sita Ahmić posle finala Elite zapretila produkciji, voditelji skočili kao opareni (video)
Alo pre 56 minutajoš 42 povezane

Dušica Jakovljević cela u biserima na finalu "Elite 8": Na rukama elegantne rukavice, a dole sve puca: Voditeljka zasenila sve
Blic pre 41 minutajoš 12 povezanih

Isplivala eksplicitna fotografija ene Čolić: Tokom finala Elite 8 na mrežama haos: Ona ne zna šta je čeka kada izađe iz Zadruge (foto)
Blic pre 41 minutajoš 13 povezanih

Rat u uukrajini Zelenski: Predložili smo Rusiji nove pregovore sledeće sedmice
Večernje novosti pre 46 minutajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 3 satajoš 8 povezanih